Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Ha csak 10 ilyen lesz, akkor az egy délután kb.
Persze ha szinthez lesz kötve, akkor kitolja a játékidőt. Bár már a nyílt bétában is az altf4-en volt a kezem, mikor több percig csak kutyagoltam, mert semmi nem volt utamban, viszont próbáltam úgy GPS-ezni, hogy minél több encounter legyen a közelben. Itt az egészben a DZ lesz a lényeg, mert ott lesz a normális loot, ott lehet értelmesen fejlődni...DZ esetén lehet olyan, hogy egy pl. 14-es szintű szembejön velem/velünk és ledarál?
-
VTom
veterán
Nekem úgy jött le, hogy összesen 10 nagy küldetés lesz, ami ilyen lövöldözős. Ezen kívül gondolom lesznek még más jellegű küldetések, kisebbek, mint a túszszabadítás a bétában pl.
Meg gondolom jönnek a gyűjtögetős témák, meg persze a fejlesztések, crafting.Nem lesz ez rossz, én személy szerint nem bánom, ha nem csak egy lövölde lesz, mert kár lenne átszaladgálni ezen az aprólékosan kidolgozott városon, engem a hangulat is nagyon megfogott, egyébként is szeretem a posztapokaliptikus sztorikat, én biztos sokat fogok barangolni, nézelődni, keresgélni is.
Aztán ha jönnek a többiek, mehet egy-két mission, vagy DZ.

-
.LnB
titán
Remélem jól érted. Most így átolvasva, én is úgy értelmezem. Az 40+küldi lenne.
(#5241) Kicsimix Én 100óra szintezést várnék el egy játéktól. Első karinál. A Wow is valahol itt mozoghatott kb mikor én nekiálltam. Ma már mások az igények. De mindenképp 100+ órával számolnék a játékkal, és ezt nem úgy értem, hogy ebből 50óra DZ-s kergetőzés.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ha szinthez lesz kötve, akkor kitolja a játékidőt. Bár már a nyílt bétában is az altf4-en volt a kezem, mikor több percig csak kutyagoltam, mert semmi nem volt utamban, viszont próbáltam úgy GPS-ezni, hogy minél több encounter legyen a közelben. Itt az egészben a DZ lesz a lényeg, mert ott lesz a normális loot, ott lehet értelmesen fejlődni...