Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
"Mondjuk utána szerintem nem sokáig élt."
Jól látható a felvételen, hogy cheater a csávó. A szerencsétlenek megpróbálták biztosítani a kivonási pontot. Amikor robban a gránát, szinte azonnal tüzet nyitnak rá jobbról és látszik a hp-n, hogy vörösödik, de marad maxon. Remélem valahogy kiszűrik ezeket a tetveket.
És itt most nem a rogue játékmódról beszélek, hanem a csalásról. Normál esetben jobbról simán szétkapták volna ezt a majmot, és talpra állítják a szétrobbantott csapatot.
Illetve még az is furcsa, hogy a sima gránátnak van akkora sebzése, hogy azonnal földre kerüljön mindenki, vagy már annak a sebzése is moddolva volt?
-
Titanone
tag
Ez durva, ilyenre pl. én magam nem is gondoltam

Akinek droppol a játék 980-on, annál valami nagyon nagy hiba van.
i5 3450s(ami enyhén szólva is ezeréves és nem egy élharcos)
8gb ram
msi 980
win 10 és SSD-n van
40-60 fps minden maxon és FHD. Egyszer volt droppom 18 óra játék alatt, leesett 10 fps-re, de úgyis maradt, inkább kiléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És itt most nem a rogue játékmódról beszélek, hanem a csalásról. Normál esetben jobbról simán szétkapták volna ezt a majmot, és talpra állítják a szétrobbantott csapatot.