Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
foxymaxy #48289 üzenetére
Ez talán szerencse kérdése. Mint a lottó. Van, akinek esik bőven, más meg szív. Én az előbbiekhez tartozom, szerencsére. Haverjaim ki is szoktak akadni, ha pl. megyünk egy gyors boss-körre, ami kb. 25-30 perc, egy CF biztosan esik, de inkább kettő, meg valami exo, ami persze általában divtechként végzi.
Most dupla hétvége volt, folyamatosan toltam a kis kariaimmal, gyűjtögettem az echokat, meg telóhívásokat, CF és exo eső volt. CF-ek mind kuka, mert már kész vannak a szettjeim (kivéve a Strikert, mert abból az Istennek se esik kesztyű, na látod!
) Érdekes, hogy az exok között volt egész jó Ház meg Megállító is.
Van itt még valami érdekes. Most lehet, hogy ez "összeesküvéselmélet". Tegnap azzal a karimmal takarítottam a kék izéket, ami elektromos. Taktikus, Firecrest, Rekamié, Végső Megoldás. A fegyverek nagyon nagy százalékában elektromos talentekkel estek. Kompetens, Tehetséges, stb. Annyira, hogy az említett Ház egyik talentje Kompetens volt, mindjárt tekertem rá egy Tehetségest. Kicseréltem a Firecresten a kesztyűt SMGésre és azzal toltam. Ez így nagyon rendesen odab@sz.
Visszatérve az összeesküvés elméletre. Amikor ráfeküdtem arra, hogy "gyógyis" fegyvereim legyenek (Önnfentartó, Ragadozó, Tartós, stb.) elkezdtek olyanok esni, amin legalább egy ilyen talent volt. Pl. esett olyan M4 (jó, valami 265-ös volt) ami Önfenntartó, Tartós és Ragadozó volt élből.
Szóval olyan érzésem van, hogy a szoftver mintha figyelné, mire fekszem rá, és próbál olyan cuccokat dobni. talán fókuszálnom kéne a Csapásmérőre.
De olyan jól elvagyok a Nomáddal, Ragaccsal meg a Taktikussal...
-
Anonymus23
veterán
válasz
foxymaxy #48289 üzenetére
A lagtól függ a hatásfok....
Én a taktikust csak GE alatt használom jelenleg, PvE Striker/ SS-en D3 , PvP Ragadozó.Tegnap még este visszamentem kimenteni egy CF Firecrest táskát, a vége 19 rugó kill, melyből 13 manhunt lett. +Az utolsó manhuntért kapott ládából még egy CF Firecrest táska is esett (kár, hogy nem használom).
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bestbuy játékok
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Fotók, videók mobillal
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest