Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
Ezt nem is mondtam hogy full staton vannak a gearek. Csak arra világítottam rá hogy nagyon szórja a "zöldeket" Akkor lehet ez csak nekem furcsa. Nem ezt szoktam meg. Legutóbb anno még Diablo 2 ben gyűjtögettem seteket. Ott teljesen máshogy volt ez. Egy másfél hónap volt mire egy 4 részest összeszedtem. Nem ehhez vagyok szokva ahogy itt esnek a set itemek. Sztem itt is jobban jártunk volna hogy ha fixebb statosak lennének. De jóval ritkábbak lennének. Meg mondjuk lehetne sokkal több is. Nem csak ez a 14. Ha már orrba szájjba köpködik az ellenfelek. Nyilván ha esik egy olyan aminek mondjuk 1210 helyett 1250es armorja van. Vagy magasabb egy olyan értéke amit előnyben részesítek. Akkor cserélem én is. De nekem ez nem életcélom hogy ilyenre vadásszak. Kiesik kiesik, nem nem, annyira nem vág földhöz. A játékot ugyanúgy élvezem továbbra is. Szerencsére mindenki megtalálja a maga szórakozását a játékban. Van aki pvpzik, statra vadászik, meg vannak ilyen egyszerű játekosok mint én

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest