- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #35910 üzenetére
Igen, persze ez így van, csak poén volt a bannolás.
De teljesen igazad van, én pl. 2 hete futottam össze a tisztes sötét klán egyik tagjával. Vagyis bocsánat, nem futottam össze, hisz nem láthattam mert DZ9 távolságból fejlövést adott kb...
De ez így van sajnos, ha már valaki kicsit is jobb játékos már rögtön cheater és jön az egész szerver megölni...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35910 üzenetére
Fuh hányszor neveztek már csiternek. A legnagyobb okosság amit használok az az hogy az egér oldalsó gombjára beállitottam a medkitet.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest