Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Annyira nem rossz az a loot.
Egy jó kör, ad 4 ládát+6 db amit te kihozol.
Illetve még kapsz a napi feladatra is.Túlélő lerakatban pedig 4 cuccos van, ami egy jó kör után 6-8 db is szokott lenni.
30-40 db. "cucc" megvan, sok gond nélkül, csak idő igényes.

De persze nem mindig jön ki a lépés, illetve, sokszor hulladék amit kapunk, hiába van egy fél zsáknyi, szó szerint.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
arnikusz
üzenetére
Igazából a heti láda miatt érdekelne a túlélés.
A loot nem igazán fontos.
Nekem semmim nincs még ott,kimegyek és megfagyok.
Aztán szedhetem le a jeget a monitorról.
ment privi.#33929 myckey :
Én is elraktam pár AUG-ot,nem tudom miért.#33931 GLevi91 :
Sztem megéri a SP is.
Sok küldetés csak azzal érhető el,amik jók,sok phx credit jön belőlük.
Valamint az 1.6 patch-el jön a Division szvsz legjobb küldetése,ami csak SP-al lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)