Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Ahhoz, hogy ott visszahozd a stabilitást, ahhoz kevés a 2-2,5%-os visszarúgást segítő módosító, oda legalább 13-15% kell, hogy érezd is. Így meg akkor buktad az egészet elvileg.
Szerintem.
Egyébként nincs semmi stab rajta, mondom csak fejsebzés + crit meg ilyenek.
Mondom, felszerelés nélkül is 13,8%-ról indul, az odaírt szám alapján.Az mondjuk jó lenne, ha a 15%-ot úgy számolná, hogy ez mondjuk akkor tűnik el, ha 100% stabilitás+pontosság módosítót raknánk rá.
Pl valamelyik tálent, ami 50% pontosságot ad + minden módosítón visszarúgás és pontosaság is lenne.
És ha ezek mondjuk 70% körül van összesen, akkor 15 minusz 70%, és csak 4,5% plusz fegyversebzést ad.
Az mondjuk akkor jónak tűnik, mert pár % jól jönne visszarúgásra.
Mondjuk ha így számol, akkor végül is nem rossz, mert lehet cserélek rajta én is és kipróbálom, hogy mennyire lesz kezelhető, és mennyivel több sebzést tud bevinni az ember.Szerintetek, hogyan számolja?
1., a 15%-ot felosztja 100%-ra, és a módosítók értékét összeadja, és ezzel a %-al szorozza be a 15%-ot2., a direkt %-ot vonja le a hozzáadott 15%-ból (eddig én így értettem)
Példa:
PL van a fegyveren 4% visszarúgás, és 6% pontosság,
Az első módszer alapján akkor 10%-át levonja a 15%-nak, és marad 13,5% plusz sebzés
A második módszer alapján meg simán levon 10-et a 15-ből és marad 5% plusz sebzésem.(#29323) norti
Igen Alpha, de akkor egyszerűsítünk a képleten, és átvedlek valami másba, hogy ez ne kavarjon be, és valamikor jövök majd az eredménnyel. Lehet nem ma este, mert céges évzáró vacsora lesz.(#29319) PETEE78
Optimális táv? Nem tudom ez mennyire stabilitás vagy nem (szerintem nem). Egyébként segíthetne a Massive is, ha leírnák részletesebben, hogy mi az és mi nem, nem kéne itt találgatni.
Mondjuk ha az 1,2%, és az ehhez kapcsolódó esetleges 8% a bűnös, akkor egyszerűen meg fogom találni, mert ilyen százalék viszonylag kevés helyen van a módosítóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest