Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz velizare #29312 üzenetére

Ahhoz, hogy ott visszahozd a stabilitást, ahhoz kevés a 2-2,5%-os visszarúgást segítő módosító, oda legalább 13-15% kell, hogy érezd is. Így meg akkor buktad az egészet elvileg.
    Szerintem.
    Egyébként nincs semmi stab rajta, mondom csak fejsebzés + crit meg ilyenek.
    Mondom, felszerelés nélkül is 13,8%-ról indul, az odaírt szám alapján.

Az mondjuk jó lenne, ha a 15%-ot úgy számolná, hogy ez mondjuk akkor tűnik el, ha 100% stabilitás+pontosság módosítót raknánk rá.
    Pl valamelyik tálent, ami 50% pontosságot ad + minden módosítón visszarúgás és pontosaság is lenne.
    És ha ezek mondjuk 70% körül van összesen, akkor 15 minusz 70%, és csak 4,5% plusz fegyversebzést ad.
    Az mondjuk akkor jónak tűnik, mert pár % jól jönne visszarúgásra.
    Mondjuk ha így számol, akkor végül is nem rossz, mert lehet cserélek rajta én is és kipróbálom, hogy mennyire lesz kezelhető, és mennyivel több sebzést tud bevinni az ember.

Szerintetek, hogyan számolja?
    1., a 15%-ot felosztja 100%-ra, és a módosítók értékét összeadja, és ezzel a %-al szorozza be a 15%-ot

2., a direkt %-ot vonja le a hozzáadott 15%-ból (eddig én így értettem)

Példa:
    PL van a fegyveren 4% visszarúgás, és 6% pontosság,
    Az első módszer alapján akkor 10%-át levonja a 15%-nak, és marad 13,5% plusz sebzés
    A második módszer alapján meg simán levon 10-et a 15-ből és marad 5% plusz sebzésem.

(#29323) norti
    Igen Alpha, de akkor egyszerűsítünk a képleten, és átvedlek valami másba, hogy ez ne kavarjon be, és valamikor jövök majd az eredménnyel. Lehet nem ma este, mert céges évzáró vacsora lesz.

(#29319) PETEE78
    Optimális táv? Nem tudom ez mennyire stabilitás vagy nem (szerintem nem). Egyébként segíthetne a Massive is, ha leírnák részletesebben, hogy mi az és mi nem, nem kéne itt találgatni.
    Mondjuk ha az 1,2%, és az ehhez kapcsolódó esetleges 8% a bűnös, akkor egyszerűen meg fogom találni, mert ilyen százalék viszonylag kevés helyen van a módosítóknál.

Új hozzászólás Aktív témák