Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én is így jártam tegnap DZ 200 alatt.
Első kimentésnél kitakarítottam a környéket, látom, hogy jön egy játékos jeleztem, hogy rakja ő is, felrakom erre elkezd lőnni, na kapott az MP5-ből.A következőnél 2 játékos ők meghívtak, csatlakoztam, majd segítettünk egy 177-es társnak ( 186,182 én 188 )bevettük és egy óra alatt csomagokból 2 zöld ( adott egy 214-es Striker térdvédőt- majd átalakítom) 3 sárga és a többi lila a fegyvereket+ többit a csoportnál hagytam összejött 100.000. dz credit, másfél szint, három supply drop, így nagyon tetszett a közös meló.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
set server instance where there are at least 3 cheaters and 2 overgeared groups of rogues
set I want to be a booty all the time
Are you sure? Yes or YesEzt kipróbálom, de a csalók rész nélkül, az nem kell, elég ha sok a rugó.
Gondolom a chatbe kell írni? Mindegy melyik csatorna, vagy DZ chatbe menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest