Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Milyen SSD-t vegyek?

- 

PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Anonymus23
veterán
válasz

Raulblanco07

üzenetére
						Tegnap kipróbáltam, mert csak jó a 204-es fegyver, és az alábbi lett az eredmény:
Ami rajtad van annak a 7-nek az átlaga nem haladhatja meg a 200-at, ÉS nem lehet olyan item sem a táskában, sem a ládában, ami ezt az átlagot feljebb vinné, ha felvennéd (független attól, hogy pl egy 214-es maszkot cserélnél le egy 214-es maszkra).
Így pl az alábbi összeállítások jöhetnek szóba maximum (ettől kevesebb persze):
204 fegyver + 2x214 + 4x191 = 200
204 fegyver + 1x240 + 5x191 = 200
182 fegyver + 3x214 + 3x191 = 200
182 fegyver + 1x240 + 1x214 + 4x191 = 200 (ez nem lett kipróbálva, de matematikailag stim)
Bármelyik fenti szett is van benn nálad, akkor 214-es vagy a feletti ITEM nem lehet sem a táskában, sem a ládában, a fenti indokok miatt.
Ezen felül akár 50 db 191-es item is lehet a hátizsákban/ládában, de olyan ami feljebb vinné a DZ statot (214 vagy 240-es item), az nem.Nekem most így van:
204-es fegyverek (ebből lehet mindegyik 204-es) + 2x214 + 4x191.
Ezen felül van még 2 db 191-es magányos csillag, hogy a lőszerfelvételnél "segítsen".
A GS score-od nem 200 lesz, nekem pl 196-ot ír ki.Pl, amikor kimentesz és utána kinyitod a ládát, kiszedni a kimentett cuccokat, akkor ha van benne 214-es cucc (előfordul), akkor már azonnal a 201+ -os DZ be rak, össze kell törni/vagy átrakni másik karakter táskájába, kilogolni (törés után, ha átrakod másik karakterhez, akkor értelemszerűen úgyis logoolsz), majd vissza, hogy megint a 161-200-as instance-ba rakjon. 191-es itemek miatt nem fog átrakni magasabb DZ-be.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Path of Exile (ARPG)
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
 - Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest