Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz bunfi #16428 üzenetére

nem, én játszani megyek, ennyi. Nincs mit kiélnem, kidühöngenem. kiegyensúlyozott, nyugodt életem van:)

És képzeld még csak szándékosan se ugrálok be mások elé, hogy véletlen rogue-ok legyenek.
    SŐT! Nem rogue-ként mikor megyek és valaki 20 seces rogue lesz, a többi nem roguenak el kezdem mondogatni voice-on, hogy srácok, SEMMI BÓNUSZ nem jár értük, ne öljétek meg, még csak a uplay lapon se számítanak rogue countnak, csak véletlen lettek rogue-ok. Menjünk tovább az igazi rogueokra. És rendszerint megy az oké-oké, lets go.

Próbáltam korábban ezt leírni, csak ugye akkor jött az igénytelenező téma, hogy az ember találja meg azt, ami neki élvezetet nyújt. Ha van a játéknak egy olyan része, amit szeret és tudja játszani úgy, hogy az jól essen neki, akkor win. Ha nem, akkor mással kell játszani. Én legalábbis nem vagyok önmagam ellenére és nem ölök bele időt abba, amit nem élvezek.

Sajnálom, hogy nektek csalódás és nem élvezitek. Remélem, hogy a DLC segít majd ezen (már ha megveszitek és játszotok vele egyáltalán).

Azért fura nekem ez az egész, mert beta alapján eleinte nem akartam megvenni a játékot, féltem a DZ rendszertől, hogy megöldösnek, stb. És számomra az elmúlt évek egyik legjobb játéka, nagyon örülök, hogy nem hagytam ki. És igen, nevetséges amatőr hibákkal van tele, amik számomra is felfoghatatlanok, értetlenül olvasom, hogy ilyenek hogy lehetnek. De igazából ezek nem rontják az én játékélményemet. Egyedül a cheaterek azok, amik el tudják rontani, de ezeket vagy megtanulja az ember kezelni, vagy elmenekül. Mert ha túlságosan felidegesíti magát az ember, akkor az megint rányomja a bélyegét a játék élményére.

Engem megnyugtat az, hogy bannoják az embereket, kapom a visszajelzéseket, hogy fel lettek dolgozva a reportjaim, lelkesen shadowplayezem (pontosabban AMD-sként plays.tv de ugyanaz) a csalókat. Ha találkozom RITKÁN egyel, akkor szervert váltunk és ennyi. Írok neki egy whispert, megköszönöm neki az egyértelműen látható bizonyítékot, amit csatolok a reportomhoz, aztán ennyi:)

• .LnB

titán

válasz bunfi #16428 üzenetére

De előre lehetett tudni, hogy a DZ ilyen lesz. :U

(#16429) RazoR8402
    Szerintem még DZ glitch boost-tal sincs. :D

Új hozzászólás Aktív témák