Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
nem, én játszani megyek, ennyi. Nincs mit kiélnem, kidühöngenem. kiegyensúlyozott, nyugodt életem van

És képzeld még csak szándékosan se ugrálok be mások elé, hogy véletlen rogue-ok legyenek.
SŐT! Nem rogue-ként mikor megyek és valaki 20 seces rogue lesz, a többi nem roguenak el kezdem mondogatni voice-on, hogy srácok, SEMMI BÓNUSZ nem jár értük, ne öljétek meg, még csak a uplay lapon se számítanak rogue countnak, csak véletlen lettek rogue-ok. Menjünk tovább az igazi rogueokra. És rendszerint megy az oké-oké, lets go.Próbáltam korábban ezt leírni, csak ugye akkor jött az igénytelenező téma, hogy az ember találja meg azt, ami neki élvezetet nyújt. Ha van a játéknak egy olyan része, amit szeret és tudja játszani úgy, hogy az jól essen neki, akkor win. Ha nem, akkor mással kell játszani. Én legalábbis nem vagyok önmagam ellenére és nem ölök bele időt abba, amit nem élvezek.
Sajnálom, hogy nektek csalódás és nem élvezitek. Remélem, hogy a DLC segít majd ezen (már ha megveszitek és játszotok vele egyáltalán).
Azért fura nekem ez az egész, mert beta alapján eleinte nem akartam megvenni a játékot, féltem a DZ rendszertől, hogy megöldösnek, stb. És számomra az elmúlt évek egyik legjobb játéka, nagyon örülök, hogy nem hagytam ki. És igen, nevetséges amatőr hibákkal van tele, amik számomra is felfoghatatlanok, értetlenül olvasom, hogy ilyenek hogy lehetnek. De igazából ezek nem rontják az én játékélményemet. Egyedül a cheaterek azok, amik el tudják rontani, de ezeket vagy megtanulja az ember kezelni, vagy elmenekül. Mert ha túlságosan felidegesíti magát az ember, akkor az megint rányomja a bélyegét a játék élményére.
Engem megnyugtat az, hogy bannoják az embereket, kapom a visszajelzéseket, hogy fel lettek dolgozva a reportjaim, lelkesen shadowplayezem (pontosabban AMD-sként plays.tv de ugyanaz) a csalókat. Ha találkozom RITKÁN egyel, akkor szervert váltunk és ennyi. Írok neki egy whispert, megköszönöm neki az egyértelműen látható bizonyítékot, amit csatolok a reportomhoz, aztán ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Robotporszívók
- 2025 - Íme a 46. héten megjelenő játékok listája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő