Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RichieTri
üzenetére
"sosem gondoltam volna erre...tényleg ott a lőszer
"Ha meg nincs lőszer, akkor érdemes lehet a vízet is használni, bár az csak 20% extra sebzést ad elite-k ellen. De több mint a semmi.
(#10334) VirDan
Teljesen random, Xbox-on is PS4-en is van akinek nagyon jól dobja, valakinek nagyon rosszul. Én boxon tegnap pl egyet sem kaptam. -
vegitossj7
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
A robbanó lőszerre talentolni kell, van rá explosion talent, rendszerint Electronics buildnél, elég faja armor damage-et okoz AoE-be.

A flame bullet inkább LMG-nél jön ki igazán, de az SMG-k is sokat profitálnak belőle, talán a Sniperek a leghasztalanabbak vele.

Én ha kell 50k skill powerrel ellövök egy pulse-t és 40%-os crit chance-el kb. mindig felgyullad az ellen.

-
Drenadar
veterán
válasz
RichieTri
üzenetére
érdemes használni. ha ott van előtted egy boss, akit mondjuk szeretnél gyorsan kicsinálni, nagy védelemmel, ráküldesz egy kis gyújtó lövedéket utána nem veled lesz elfoglalva... addig meg tudod rotálni.
A villámosok a shotisok, őket kell nagyon gyorsan likvidálni...

gondolom a keresztes is egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"