- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Ami eddig volt epizód küldi challangingen, plusz a 2 új amit hoztak, azokból csináltak egy fokkal nehezebb heroicot is. Illetve az eddigi 2 incursionből is lett nehezebb heroic fokozat, csak a most bevezetett dragonból nincs egyelőre, ott megvárják hogy milyen kiskapukat bugokat találnak, aztán majd ha azok javítva lettek bevezetik ott is.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
-=Jam=-
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Azért, ha van igazságalapja, és ez igaz: Unique weapon talents are NOT recalibratable, akkor ez gondolom a neves fegyverekre van értve, viszont akkor a "csak sima" high-end fegyvereken lehet majd talentet újrakalibrálni?
Szerk.: lejjebb, egy hsz.-ben ott is van: WEAPON RECALIBRATION
Players can now recalibrate ONE OF THE WEAPON TALENTS on each weapon at the recalibration station (it seems that said station equates to the existing one).
Recalibrating weapon talents deplete Weapon Kits, such kits can be obtained via drops or CRAFTING. -
arnikusz
veterán
Törölni hogy lehet, ne tévesszek meg senkit.
Nem is nagyon reagáltak rá ott+ túl szép lenne mindez mikor már megbeszéltük, hogy az Ubinak nyereséges volt az elején, most ez arra jó aki még nem vette meg a Season Passt, hogy megvegye.
Nem láttam még sehol külön megvásárolható darabként az Undergroundot, de nézem továbbra is.
-
Anonymus23
veterán
De van, de van, de van!
Ha nyugatról bejössz, akkor az első kereszteződésnél ott szoktak lenni. Mondom ha már ott járok, akkor lelövöm őket, akkor jött az első meglepetés, mert fagyott, feküdtem, vissza pénzért és ezt még eljátszottam párszor, mire sikerült annyira visszaérni, hogy már szinte az ajtó előtt feküdtem meg -
Raulblanco07
aktív tag
Akár ez is lehet, hogy az SMG-ről nem veszik le a crit chance-t, csak az újakra nem fog esni, vagy az is lehet hogy levenni leveszik, csak a régi LMG, assault rifle, stb-re nem tudják rárakni az új buffot. Passz, igazából szerencsére kb lényegtelen, mert úgyis 220akárhanyas fegyvert fogsz majd használni, szóval szépen lassan kicserélődik majd a fegyverzet mindenkinél az újra, függetlenül attól hogyan csinálják meg a balance-ot.
-
Balika23hun
aktív tag
DLC specifikussá tenni a setteket elég nagy szemétség. Így aki nem hajlandó kifizetni még1x a játék árát az baszhatja dz-ben is. Remek döntés. Remélem az erősebb fegyverek is csak az undergroundos küldikbe esnek.
illetve van arról hír hogy a meglévő setteknek is megemelik a gear szintjét? -
Local
csendes tag
Sziasztok !
Duvi barátom !
Be tudnád adni nekem azt a linket ahol rendszeresen frissítik a blueprints listát, hogy hol lehet megvenni és mennyiért, ja meg mit is tartalmaz maga a fejlesztés. Említetted tegnapi nagy játékunk során ami igen csak bele csúszót majdnem a mába, hogy valami division redit oldalon van fent.
Kérlek, ha linket adnál az nagyon jól esne nekem és persze másoknak is gondolom.
Üdv. Mindenkinek.
-
...No respawn / no checkpoints...
Igen, ezt imádtuk/imádja a nép is a Falcon Lostban, végre megint viszontláthatjuk ezt az ötletes megoldást ami növeli a kihívás faktort a játékban.Waste not Want not - Enemies don´t drop ammo, when you reload a half magazine, you will lose the remaining bullets
Öööö... eddig is kb. a 0 felé konvergált a mobok által dobott lőszer hasznossága. -
arnikusz
veterán
Köszönöm, visszamentem , de nem engedett be, így kiléptem akkor már nem volt ott, mindenki a maga kárán tanul.
DZ 04 Gear Mods Blueprint Performance Gear Mod 238,895 creditért van valakinek, mert a hétre ezt néztem ki és a korábban belinkelt táblázat alapján szimpatikus.
-
Brownage
tag
Na nem akarok persze senkit bántani, elnézést
Csak viccelődök persze. Nekem tök mindegy ki a házigazda, ugyanakkor messze sokkal kulturáltabb a társalgás, mint más helyeken. Az eddigi moderálásoknak sem éreztem feltétlen szükségét. Néha kiengedi az ember a gőzt. Persze, érthető, hogy akinek kevesebb az ideje, fellátogat és nyálazhat át 1 oldalnyi vitát, akkor elveszhetnek a hasznos infók. De szerintem azokból is lehet tanulni. Le tudja magának mindenki szűrni, hogy ki milyen ember. Kivel van/nincs kedve együtt játszani, illetve magában állást tud foglalni, hogy most akkor szar/nem szar-e valami. Nem hiszem, hogy túl kéne lihegni ezt a házigazda dolgot. Eddig is folyt minden szépen, eztán is fog
-
Anonymus23
veterán
Én köszönöm az infót, én sem fogom többet kérdezgetni
Tegnap betévedtem a 4-eshez, és meg is vettem egy lvl32 gear módosítót...
Ma akkor meglátogatom az 5-öst is.A DZ-k között (201+ vs 161-200) van vajon különbség, hogy milyen terveket lehet megvenni?
Tényleg jó lenne az ilyeneket a topic összefoglalóba betenni, bár moderátort se láttam már egy jó ideje itt a topicban...
-
Garsza
veterán
Ezzel vitatkoznék. Lekraftoltam már vagy 30 tárat és nem bírt adni 100% körüli tárkapacitás mellé legalább 28% tűzgyorsaságot. Mindég csak 25 26 körülit adott. Tegnap viszont DZ ből egy 100/28,9% hoztam ki. A patch óta a 200+ zónában nagyon dobálja a jó cuccokat. Ma fél óra alatt 2 240 cuccot hoztam ki. Az egyik egy csapásmérő kesztyű amire már az 1.1 megjelenése óta várok.
600 tűzfegyverek érték. 6.5% chc 11% sebzés az eliteken, meg volt rajta géppisztoly sebzés amit átkalibráltam kritikus sebzésre és tökéletes lett. És 1.2 óta kb. 1 órát töltöttem DZ ben. -
Brownage
tag
Nekem nem tűnt nehéznek Hardban a Clear Sky. Bár igaz, hogy a csapatom már az elején lefeküdt, ahol még csak át kell törni két robbantással az utat, de de egy embert keltve ketten megoldottuk aztán elfogyott a wave. Használni kell a pálya végét is és annyira nem vészes egyébként csak kerülgetni kell a robbanásokat. Van viszont cserébe sok hely, sok fedezék, el lehet bújni az ellenségtől, csak fókuszálni kell egy oldalt egyszerre és az onnan érkezőket leölni.
Ammo téma: kurvára utálom
Ahelyett, hogy találtak volna megoldást arra, hogy ne kelljen police backpak-kelni, beraktak +1 setet
Mivel nekem alapban a chestemen sincs + ammo capacity, így egy restock úgy néz ki, hogy backpack, chest, és Lone star mask+térdvédő csere, majd restock, aztán visszaöltözés. Oké, hogy így 1900 tölténnyel indulok, persze, hogy kihasználja az ember. De akkor is utálom, hogy állandóan öltözködni kell. Hagyták volna 1000-en, vagy ne lenne ammo capacity, tűnne el az extra lövedék gearváltáskor, vagy akármi. Na mindegy. ez legyen a legnagyobb baj. Hála égnek nekem visual bugom nincs.
Echo téma: valaki írta, hogy az echo bugos. Biztos, hogy a safe roomban nem tudod frissíteni a térképedet és nincs az adott területen kék/zöld/narancs háromszög encounter vagy side mission? Mert az echo az elvileg NEM KELL ahhoz, hogy tudj Search and Destroy-t csinálni. Mint ahogy missing agent, drone, phone, stb. intelek sem kellenek hozzá. Csak a side mission és encounterek.
-
Szvsz itt nem a net sebességével van gond hiszen a játék néhány KB/s-el beéri ami egy tele instance esetén sem jelent horribilis terhelést sávszélességügyileg, hanem részben a rosszul megvalósított netcode miatt. A BF3/4 is képes erre már elég régóta csak nem max 24 playerrel hanem 64-el (mondjuk főleg az utóbbinál kellett némi idő mire helyrekalapálták
).
-
-
Vulpolone
tag
Első ránézésre az új gear set-ek annyira nem mozgattak meg... viszont második nekifutásra azért lehet érdekes dolgokat kihozni belőlük a régiekkel vegyítve.
Egy 3+3-as Sentry + Hunter's Faith összeállítás nem is tűnik rossznak PvE-re. 20%+20% damage elitek ellen, 30% headshot damage. Mellé egy kellemes fegyver brutal és ferocious talentekkel.......Nekem ez kifejezetten tetszik.
-
Garsza
veterán
Cheater témához hozzászólnék én is. Ma kb. 4ó DZ -tem és 1 db. Cheaterrel találkoztam. És az egész dz elég élvezetes volt ma számomra (pedig általában unni szoktam). Mentünk minden rugóra ha elérhető távolságban volt. Össze is hoztam 9 rouge kilt akiket én ütöttem le csapattársakkal együtt vagy 25. Voltunk rugók is túl is éltük feküdtünk is. Farmoltunk is szóval volt minden. 2 szintet léptem felfele 87 ről 89 re. És összeszedtem kb. 200k DZC -t. Egyenlőre még messze nincs annyi csaló mint bann hullám előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest