Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Én sem kívántam vitát indítani, csak hirtelen felindulásból írtam amit írtam.
Sajnos nem látok bele a gyártási költségekbe és hogy melyik hardware legyártás mennyibe kerül. Ezen kívül a PC vs. konzol vita is örök és lezáratlan téma a 2 tábor között.
Én kizárólag(minden egyéb tényezőt figyelmen kívül hagyva) az ár és a mögötte lévő tartalom arányán akadtam ki.
A fejlesztés lépéseivel sem vagyok tisztában, de feltételezem, hogy PC-re és konzolra a fejlesztési költségekben nincs nagy különbség. Motor, sztori, szinkron, rendezés, vizuális dolgok, rezsi, fizetések, fejlesztő gárda nagy része ugyan az, így számomra teljesen indokolatlan az árkülönbség annak ellenére hogy ez már ősidők óta jelen van. Azonban az, hogy az előrendelői bónusz tartalmak között ekkora különbség van fentiek közül egyikkel sem magyarázható. Legalábbis én nem találtam logikus magyarázatot, mert gondolom a sapka+póló+poszter kombó független attól hogy valaki konzolon vagy PC-n játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Battlefield 6
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest