Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- RAM topik
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danecay
addikt
Hát ez egy eléggé szubjektív dolog szerintem
Ha tetszik, akkor játszol vele, ha nem akkor pedig nem. Ki döntse ezt el helyetted? A multi miatt feltételezem nem érdemes, de a coop-ra továbbra is jó a stílus kedvelőinek. Mi sokat toltuk vele pár éve. A single meg olyan mint volt anno, ill. megjelenés után jött azért hozzá jó néhány patch, szóval, csak jobb lehet.
Érdekességképen, nekem még csak tavaly év végén lett olyan PC konfigom ami számomra megfelelően futtatni tudja a játékot, miközben újabb hardverekkel futtattam, mint amilyen maga a játék volt, de én sem a sebességgel, sem pedig a grafikával nem voltam kibékülve, még ultra beállításokkal sem. Hozzáteszem, a legtöbb játékkal, újabbakkal sem, semmi ilyesmi problémám nem volt High, Very High beállítások mellett. A poén az, hogy a ~2.5 évvel később megjelenő GR: Brakepoint is szebben futott ugyanazon a hardveren
Szóval pl. nekem most lenne értelme inkább jásztani vele, kvázi kompromisszumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Szemüveges topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- RAM topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciókamerák
- PlayStation 4
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest