Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danecay
addikt
Hát ez egy eléggé szubjektív dolog szerintem
Ha tetszik, akkor játszol vele, ha nem akkor pedig nem. Ki döntse ezt el helyetted? A multi miatt feltételezem nem érdemes, de a coop-ra továbbra is jó a stílus kedvelőinek. Mi sokat toltuk vele pár éve. A single meg olyan mint volt anno, ill. megjelenés után jött azért hozzá jó néhány patch, szóval, csak jobb lehet.
Érdekességképen, nekem még csak tavaly év végén lett olyan PC konfigom ami számomra megfelelően futtatni tudja a játékot, miközben újabb hardverekkel futtattam, mint amilyen maga a játék volt, de én sem a sebességgel, sem pedig a grafikával nem voltam kibékülve, még ultra beállításokkal sem. Hozzáteszem, a legtöbb játékkal, újabbakkal sem, semmi ilyesmi problémám nem volt High, Very High beállítások mellett. A poén az, hogy a ~2.5 évvel később megjelenő GR: Brakepoint is szebben futott ugyanazon a hardveren
Szóval pl. nekem most lenne értelme inkább jásztani vele, kvázi kompromisszumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha tetszik, akkor játszol vele, ha nem akkor pedig nem. Ki döntse ezt el helyetted? A multi miatt feltételezem nem érdemes, de a coop-ra továbbra is jó a stílus kedvelőinek. Mi sokat toltuk vele pár éve. A single meg olyan mint volt anno, ill. megjelenés után jött azért hozzá jó néhány patch, szóval, csak jobb lehet.