Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabo91

aktív tag

válasz VincentVG #3263 üzenetére

szia. törekedni szoktam én is hogy inkább stabil élvezhető fps meglegyen. Azt vettem észre hogy itt pont hogy fel kell tolnom mindent very high-ra ultra-ra árnyékot, élsimítást 16x-ra mert így 40-50 között van (olykor beesik de 35megfogja) viszont ha kikapcsolom az árnyékot, ragyogás élsimítást leveszem stb stb akkor meg 30 a plafon de kegyetlenül laggol a kocsi szinte irányíthatatlan.

3 terület van eddig, most fogok végezni a 4-el. Egyre jobban tetszik, küldik egy kaptafa az tény, viszont:
    imádom hogy ennyi ruhát belepakoltak és szabadon lehet öltözködni, álcaruházat mindig a terephez igazítható. próbálok csendben messziről, majd közelebb lopózva takarítás. sniper ghost warrior tanulhatna tőle, kalap szar az ehez képest lopakodásban. dron nagyon bejön, (watch dogsbol átemelték) vannak gyerek betegségei a játéknak, pl ejtőernyővel ha földet érsz akkor kell kb 3 másodperc mire feláll, elég idegesítő mert jobb lenne ha lehetne egyből gugoltatni. vezetsz vagy lősz kocsiból :/ csapattársak néha elcseszik a meglepetés előnyét.
    Bétában a mozgás főleg a mászás olyan tesze tosza volt, (divisionban létráknál volt egy ideig ilyen, látszik hogy rá épül) most 100ból 95 alkalommal gond nélkül simán mászik. minden magaslati helyre felmegyek onnét feltérképezem a helyet távcsővel, majd dron és takarítás :D imádom, nem gondoltam volna hogy így bejön majd.
    Tény viszont hogy most mindent kitakarítok megnézek, de 1x végigjátszós számomra, félek végére nehogy nagyon monoton legyen. Annyira hangulatos mikor este beütsz egy kokain ültetvényt majd végeznél előtte jön az erősítés, és hoppá jobb lesz innét menni futás be a bozotba, le a hegy gerincen végig.... csapattársak (offlineba tolom csak) meg van aki ott fekszik van aki meg kullog utánnad :D változatos a táj is, Nem azért de látványban a Rockstar tanulhatna most, divisionnál ráfogták hogy csak az utcákra kell koncentrálni, nem túl nagy terület, ez viszont hatalmas és szép változatos.
    #3262) illest309 köszönöm a választ :)

Új hozzászólás Aktív témák