Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
válasz
VincentVG
üzenetére
szia. törekedni szoktam én is hogy inkább stabil élvezhető fps meglegyen. Azt vettem észre hogy itt pont hogy fel kell tolnom mindent very high-ra ultra-ra árnyékot, élsimítást 16x-ra mert így 40-50 között van (olykor beesik de 35megfogja) viszont ha kikapcsolom az árnyékot, ragyogás élsimítást leveszem stb stb akkor meg 30 a plafon de kegyetlenül laggol a kocsi szinte irányíthatatlan.
3 terület van eddig, most fogok végezni a 4-el. Egyre jobban tetszik, küldik egy kaptafa az tény, viszont:
imádom hogy ennyi ruhát belepakoltak és szabadon lehet öltözködni, álcaruházat mindig a terephez igazítható. próbálok csendben messziről, majd közelebb lopózva takarítás. sniper ghost warrior tanulhatna tőle, kalap szar az ehez képest lopakodásban. dron nagyon bejön, (watch dogsbol átemelték) vannak gyerek betegségei a játéknak, pl ejtőernyővel ha földet érsz akkor kell kb 3 másodperc mire feláll, elég idegesítő mert jobb lenne ha lehetne egyből gugoltatni. vezetsz vagy lősz kocsiból :/ csapattársak néha elcseszik a meglepetés előnyét.
Bétában a mozgás főleg a mászás olyan tesze tosza volt, (divisionban létráknál volt egy ideig ilyen, látszik hogy rá épül) most 100ból 95 alkalommal gond nélkül simán mászik. minden magaslati helyre felmegyek onnét feltérképezem a helyet távcsővel, majd dron és takarítás
imádom, nem gondoltam volna hogy így bejön majd.
Tény viszont hogy most mindent kitakarítok megnézek, de 1x végigjátszós számomra, félek végére nehogy nagyon monoton legyen. Annyira hangulatos mikor este beütsz egy kokain ültetvényt majd végeznél előtte jön az erősítés, és hoppá jobb lesz innét menni futás be a bozotba, le a hegy gerincen végig.... csapattársak (offlineba tolom csak) meg van aki ott fekszik van aki meg kullog utánnad
változatos a táj is, Nem azért de látványban a Rockstar tanulhatna most, divisionnál ráfogták hogy csak az utcákra kell koncentrálni, nem túl nagy terület, ez viszont hatalmas és szép változatos.
#3262) illest309 köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Dell Latitude 3301 Core i5-8365U CPU laptop (Kijelzőben pixel csíkok)
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
imádom, nem gondoltam volna hogy így bejön majd.