- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Érdekes mert a játék elején valóban sok itemet tudtam lootolni a harcok során, de az utóbbi időben viszont szinte semmi sem esik, ezért rakétát, c4-et, sync shot dronet úgy kell vennem.
Akkor kapom fel a fejem, ha vmikor találok 3 db. dronet.Vki tiszta vizet tudna önteni a pohárba a fegyverek fejlesztését illetően?
Nekem eléggé ködös, ezért eddig nem is nagyon foglalkoztam vele.Amit tudok nagyjából az az, hogy az alap matik el fognak fogyni viszont ezek kelleni fognak később, ezért én mindent szétbontok.
Viszont azt nem tudom, hogy mi van akkor ha felfejlesztek mondjuk egy snipert, majd x szint után veszek egy újat blueprintből. Akkor azon rajta lesznek a fejlesztések, vagy kezdhetem elölről?
Ugyanakkor gondolom a skillek közül a fegyverek fejlesztésére is kell rakni, mert addig csak alap upgradek mehetnek csak.
Eddig azért nem is foglalkoztam a fejlesztéssel, mert egyrészt ugye szűkösek a rendelkezésre álló alapanyagok, másrészt nem tudtam melyik fegyvereket is lenne érdemes fejleszteni.
Most viszont annyi blueprintet szedtem már össze, hogy nagyjából kezd kikristályosodnk mit is akarok fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Medence topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest