- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házi hangfal építés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X #416 üzenetére
"Nem igazán, de a bunkó style jobban zavar, amit néha bemutatsz egy-egy blogban. Mondjuk az előbb leírt, friss padlón átjárkálókat, az elájult biciklis miatt dudáló autóst, az 1000¥ felajánlást 2000-re átíró adománygyűjtőt, stb."
Játssz el a gondolattal egy percre, hogy mondjuk egy évet Budapesten töltesz ösztöndíjjal, és blogot vezetsz az ottani élményeidről, tapasztalataidról. Mit gondolsz, találkoznál hasonló szitukkal? Megítélnéd ez alapján a városban/országban élő embereket?
Barmok mindenhol vannak. Az, hogy tíz hónap alatt itt ennyivel találkoztam szerintem kimondottan jó arány."Felőlem jöhet az a több éves szerződés, csak ne sebesüljek meg súlyosan vagy kapjak el valami trópusi nyavaját"
Hát, hajrá. Ezek is fontos dolgok, de azért van még egy-két más lényeges szempont is. Egyébként, trópusi nyavalyát nem fogsz kapni, mert nincs. Kötelező, vagy ajánlott védőoltás sincs semmi extra a Japánba utazóknak, ha jól tudom. Még kullanccsal sem találkoztam, pedig néha járok erdőben itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest