Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
up
-
gergo84
aktív tag
up
-
gergo84
aktív tag
nekem tetszika játék, kormánnyal jol lehet iránítani, a hangok sem rosszak,de...
az a gondom van vele, hogy a hang egyszer csak fogja magát és elkezd nagyon vékony hangon sipolni, ilyenkor az egész gépet ujra kell inditanom. Semmi más játéknál nem fordult még elö. csak ennél csinálja. és teljesen véletlenszerű
-
engusz
veterán
Nekem van egy ilyen eredeti játékom! Valaki szeretné a magáénak tudni ($)?
-
Mosqu!to
addikt
nemtom nálatok mit szaraxik, de nálam olyan szinten gyönyörű képet ad 1024*768 full felbontásban, és olyan szép hangot, hogy én attól estem le majdnem a székről amikor először megláttam.
van 1 erős gyanúm h nektek vmi szar alpha verziótok van, ami ezt csinálja.
ha kell vkinek a cím ahonnan elérhető a game, akkor szóljon, és küldöm mélben a linket
ja és természetesen 24 órán belül törölnötök kell a progit!!!
-
darius
tag
A minap hozzám is eljutott a játék, de normálisan kipróbálni se tudtam még.
Az autók nem jelennek meg, csak egy belső fekete váz, továbbá a hangokról sem tudok nyilatkozni, ugyanis csak egy jókora sistergés hallható.
A konfig: ati 9100 + catalyst 3.6, integrált hang (nforce2 soundstorm nélkül)
Mi a bűbánatot kéne tennem vele, hogy végre rendben legyen?
-
Superman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
És hogy tetszenek a pálya szélén álldogáló pacák? Vagyis emberek?
-
Superman
nagyúr
válasz
Dr. Lucas
üzenetére
Tanuljak meg vezetni? Kisfiam! Egy hozzászólás alapján nagyon felvágták a nyelvedet. Te ennyire komolyan veszel egy játékot? És ennyire le szoktál ugatni másokat? Tanuld már meg, hogy vélemény is van a világon.
És ülj be egy igazi kocsiba, majd utána írogass nekem ilyeneket. -
Szeke
senior tag
Öcsém is letöltötte a fullt ööö izé, megvette, és olyan bugok vannak az egyik pályán, hogy az autók maguktól felrepülnek !!!!!! Ez azért nem semmi
Asszem már van hozzá peccs. -
Alvin_ti4200
félisten
Nekem nagyon bejött, a fék meg nagyon is fog, csak nem lehet közben kanyarodni (az életben is így van!). A hangok nekem egy SB128-on szupernek tűnnek, a grafika elképesztő. A Motion Blur nagyon szép, csak egy idő után zavaró. Nekem 1024*768*32-ben, minden fullon megy kb. 70-105 fps-sel. A gép: Gigabyte GA-7VAX, Palomino 2000+, 512 MB DDR333, Inno3D GeForce4 Ti4200 64 MB, WinXP SP1a, nVidia driver 43.45
-
Dr. Lucas
csendes tag
Kedves Superman! Én csak azt tudom mondani, hogy tanulj meg vezetni. Amúgy nálam 1280X1024 minden maxon, antialising és anizotrop szűrés mellett is tökéletesen megy. Tekjesen egybefolyik! Lehet, hogy te nem a Toca Race Driver (TOCA 3)-rel játszottál?
-
Superman
nagyúr
Na kérem, most húsvét tájékán volt egy kis szabadidőm és belefogtam újra a játékba. A véleményem módosult több ponton is, miután olyan szuperül futott a játék Win 2003 Server alatt.

1. A hangok tűrhetőek, de azért nem az igaziak.
2. Az irányítást és a mozgást továbbra is pocséknak tartom. A ''pilóták'' MI - je egyenlő a nullával. Simán belemennek az emberbe még nagy sebesség esetén is.
3. De a legjobban mégis az tetszett, amikor 140 mérfölddel száguldok az egyenesben és egy aznos márkájú, építésű, stb. kocsi simán elhúz mellettem. Észbontó.
4. Hatalmas triggerek vannak a játékban. Miután a fent említett kocsi lehagyott, pedig tövig nyomtam a gázt (biztosan a másik pilótának jobbak a szerelői
) elkezd gyorsulni a kocsim teljes gázadás mellett.
5. Hol farolnak a kocsik, hol nem. Néha, különösen az európai versenyeken, a legkeményebb kanyarbevétel sem okoz gondot. Ellenben Japánban, vagy az amerikai versenyeken akkor is simán kimegy az autó hátulja, amikor nem kéne. Vagy egyszerűen önálló életet él a kocsi, még kis sebességnél is és lehetetlen ellenkormányozni. Szépen célba veszi a legközelebbi falat és ezen semmi sem segít.
6. A játék viszonylag nehéz karrier módban. Még a nehézségi fokozatot sem lehet állítani, mint mondjuk az F1 2002 - ben, vagy a Microsoft RalliSport Challenge - ben. -
putto
csendes tag
De igen ingyenes. Én eddig egérrel próbáltam amit nehéz volt megszokni de azóta király, billentyűzetről nagyon gáz volt játszani.
Az autókról annyit, hogy nem mind van kidolgozva(tökéletesen). -
meba
tag
Képekről nagyon yonak néz ki a játék, nekem etalonnak a Rally Masters, ill. a Rally Trophyt tudnám említeni..Sajnos ezt a játékot még nem próbáltam ki, de minél hamarabb sort kerítek rá...
-
putto
csendes tag
Az irányítás valóban nem nagyon van eltalálva de a körítés elég jó, ami persze a ''legfontosabb'' egy autós játéknál.
Eddig csak egy játékot gondolok tutinak az IRÁNYÍTÁS TERÉN, és ez a RACER:
http://www.racer.nl -
kovi
senior tag
Srácok ez elmegy VooDoo3-on? Mert ugye azt mindenki tudja hogy az a király!

-
Superman
nagyúr
Tudom, hogy egy ilyen topikban mindenki leírja, hogy milyen élményei vannak játékkal kapcsolatban és én sem tettem mást. Sajnos azonban azt kell mondjam, hogy ez nem autószimulátor. Aki szerint az, javaslom üljön be egy autóba és azután mondja ezt.
A valóságban ugyanis egy erőteljes fékezés után az autót nem tudod élesen jobbra vgy balra fordítani, ami itt gond nélkül megy. A Colin McRae 2 - ben a vezetés élménye megvolt és érezni lehetett az autók fizikáját, ahogyan az F1 2002 - ben is.
Janatinak: nem nyamvadt hangszóróim vannak, hanem Jazz hangfalrendszerem és akkor sem jobbak a hangok. érdekes ebben a vonatkozásban, hogy egyeseknek mindig az a legjobb, ami éppen kijön. Most éppen ez.
Ami a táj textúráját illeti, az elég szép, de a pálya mellett álló emberek egyfajta pacafoltnak is beillenek. Legalábbis a Microsoft ralliSport Challenge - hez képest, ahol még integetnek is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg megoldódott a szaggatási és egyéb problémám. Az XP - vel volt gond. És hová tettem fel? Arra az oprendszerre, amelyiken dolgozni szoktam: Windoes.NET 2003. Tudom egy programozónak tudnia kell, hogy ezt az oprendszert nem éppen játékra találták ki, de DirectX 9.0a - val hasít rajta a játék. Nos, ebből a szempontból nem rossz a Net Server.
) -
karib
addikt
Na, akkor megnézem én is a teljes verziót.

-
janati
őstag
Ez a játék szvsz az eddig pc-re megjelent autós játékok királya!
A grafika hihetetlen gyönyörű, 1024x32,full detail. A hangok pedig forradalmiak, ilyet én még nem hallottam. Az NFSHP2 ehhez képest méhecske zümmögés. Nem cincogóval kell hallgatni, hanem valami hi-fi cuccal vagy egy 5.1-es (Genius HT 5.1!) rendszerrel. Besz@rás, olyan király.
Az irányítás szintén pöpec, teljesen valódi. Rendesen be kell gyakorolni, nem lehet ész nélkül nyomni a pedált. Vérbeli szimulátor. Ettől csak a Colin3 lesz jobb. Reméljük... -
Tomazzo
tag
Hello!
Szerintem igazán jó játék, már két hete nyúzom és még mindíg tetszik, pedig én hamar megunom az autósszimulátorokat. Szerintem grafikailag, hangulatilag, és vezetési élményben is nagyon ott van a gém.......................... -
Dirtyz
őstag
Akkor úgy látszik csak nekem jött be!
Na mindjárt játszom is egy kicsit. -
The_Tom
senior tag
mi az hogy arcade?? van simulator mod is. szerintem tok jo az iranyithatosag, bar en kormannyal probalom, kicsit gyakorolni kell mig a ''kanyarok arra mennek amerre kell'', de utana kiraly. az autok hangja szerintem tok jo. mondjuk a subaru wrx vhogy belulrol nem ugy hangzik mint kivulrol, de sajnos nem tudom hogy ez realis-e. az meg amit az 1024*768-rol irtal nem igazan ertem mi akar lenni. nekem eppen az tunt fel, hogy vegre egy jatek amiben nemcsak a kilometeroran latszik a sebesseg hanem tenyleg csak ugy ''szalad'' a taj, egyik kanyar a masik utan, oda kell figyelni. pedig a konfigom nem vmi eros a raden7500-al huzas nelkul...
lehet hogy nem ugyanazzal jaccunk.
na mind1 osszessegeben szerintem egy jo jatek, szep grafika, az animaciok nagyon jok benne, a fasziknak rendesen van arckifejezesuk, stb.
Üdv. -
Joe_007
tag
Osztom Superman véleményét.Az előző Toca részek nagyon tetszettek,de ez iszonyatosan pocsék.Kormánnyal is nagyon gány
Padló gázzal végig megyek a pályán nem úgy mint a Toca 2-ben
-
karib
addikt
Én csak a demót láttam (abból kettőt is), de az katasztrofális volt. Mármint vezethetőségre, a kinézet pofás. Live for Speed után nagyon izé.
Colin széria is züllik, az első a maga nemében szerintem jobb volt, mint a 2, bár néhány jelentős apróságot leszámítva nem is olyan rossz a CMR2, sőt nekem nagyon tetszett, hogy valóban egy ''2.0'', azaz az előzőnek egy finomított kiadása, nem egy azonos név alatt kiadott akármi, láthatóan odafigyelve fejlesztették az előzőt. A CMR3-tól nagyon félek, irgalmatlanul arcade jellegűnek tűnik így előre. Már a 2-ben is nagyon zavartak az autobahn szélességű erdei utak, a nyúlfarknyi gyorsaságik, no meg az, hogy az autóval nem lehet lassan közlekedni, mert akkor kibukik, hogy nem az úton halad, hanem valhogy állandóan csúszkál, lebeg. Oké, valszeg így tudták valahogy megoldani a rali feelinget, amit amúgy nagyon nehéz reprodukálni (útviszonyok, csúszkálások, stb.) - az LFS-ben pl. a ralikrossz sokkal gagyibb, pedig jobb az engine.
Autós játékkal Dunát lehet rekeszteni, de engem eddig nagyon kevés fogott igazán meg: Test Drive II, Street Rod, Stunts, Deathtrack, Need for Speed SE (a legelső, kizárólag), Network Q Rally, Sports Car GT, Grand Prix Legends, Driver. Az LFS jó próbálkozás, de én személy szerint unom már az állandó versenyzést, egy kis utcai cruising és közforgalmú gyorshajtás kellene már megint, de ilyet igazából a Test Drive II és az első NFS biztosított, a többi felejthető. Ha valaki tud ilyet, amiről én lemaradtam, tessék szólni
-
engusz
veterán
Remélem az effektek nagy része benne lesz a Colin 3-ban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azzal majd lehet játszadozni!
-
Superman
nagyúr
A demo nincs meg, csak a full.
Láttam és kipróbáltam már néhány autós játékot (F1 2002 - ez jött be legjobban, F1 racing, GP3 és GP4, Need Fpr Speed sorozat), de ez mind közül a leggyengébb.
Az irányíthatóság modellezése röhej. Az átvezető képsorok még tetszenek, a táj és a kocsik külseje is jó (bár itt a Need for Speed Hot Pursuit2 jobb), de összességében tákolmány. -
realist
őstag
nekem tetszik...
-
Superman
nagyúr
Minap megszereztem a játékot, mert szeretem az autószimulátorokat. Gondoltam, ha arcade is, legalább szerez néhány kellemes percet. Ebből semmi sem lett. Csak bosszúság.
Kezdem ott, hogy beállította a grafikát 1024X768 - ban, de a low detailhoz közel. Semmi gond, gondoltam, fő a játékélmény. Amikor viszont megláttam a döbbenetes irányíthatóságot, azt, hogy nem fog a fék, hiába állítok be bármit rajta és a ''dodzsemhez'' hasonló fordulásokat és meghallottam a szánalmas hangokat, amiket a kocsik kipréselnek magukból, ...hát....nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Azután viszont már dühöngtem, hogy az XP -m többször is összeomlott, miután betöltődött egy pálya. Ráadásul a legszerényebb beállításokkal is szaggatott.
Egyszóval ez a játék az autós játékok szégyene. Ehhez képest a Need for Speed Hot Pursuit2 zseniális volt. Grrrr.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BMW topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) elkezd gyorsulni a kocsim teljes gázadás mellett.

Padló gázzal végig megyek a pályán nem úgy mint a Toca 2-ben