- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
aktív tag
Ugyan már! Rosszul számoltál. Ha használható gépeket szállítottak volna, akkor nem 10, hanem csak mondjuk 3 milliárdot tudtak volna "extraprofitozni". Olyat meg nem lehet, a lényeg minden beruházásnál a lehető legnagyobb extra profit! Hidd le, ha találtak volna valami ennél is 2x sz*rabb gépet 5 forinttal olcsóbban, akkor azt kapták volna a gyerekek.
-
pandras83
őstag
Cyberfuck Patchrunner
-
Robitrix
senior tag
Mondjuk tény, hogy kinézetre meglehetősen fapados a monitor. Nem túl sokat adtak a külcsinre ez tény. na meg vélhetően rosszabb a kijelző minősége. fényesség, betekintési szög és egyebekben, mint a márkás monitornak. Viszont a leírt műszaki paraméterek alapján nagyjából minden benne van, ami kell. kérdés, hogy Kérdés, hogy dizájnozni akar az ember vagy használni a műszaki tartalmat? Én mondjuk soha nm a külső miatt veszek meg műszaki eszközt. Az én számítógépeimben nincsen csili vili kavargó LED-ek és fények. Engem speciel idegesít, ha egy számítógép karácsonyfaként müködik. A tűzijátáék büven elég augusztus 20-án évente egyszer.
-
Robitrix
senior tag
azért egy 10 hüvelyk környéki telefon kezelése kissé macerás kézben venni már a 6,5 hüvelykest se egyszerű átfogni kézben. Férfi kézzel azért még megy de egy kisebb női vagy gyerek kézzel nem annyira. Szóval a telefon kijelzőknek megvan a praktikus mérete biológiai okból. (leszámítva a szétnyitható telefonokat, amiknek meg tartóssági gondjai vannak még mindig a sok szétnyitás és csukás miatt)
-
Robitrix
senior tag
a 100 ezer-150 ezer közti minigépek egy rakás trágya.... persze alapdolgokra megfelel. Például az elmúlt 3 évben kiosztottak a kölköknek az iskolában számítógépeket. Amik egyy rakás trágya amúgy, de ennek ellenére simán 230 ezer körüli az áruk. Az unoka öcsém is kapott egy gépet... hát nagyjából elmondom a paramétereit. Mondjuk nem minigép hanem egy kis notebook. Van benne egy 4 magos valamii intel N valahányas kis CPU. De lehet, hogy 2 mag 4 szálas. 1,1 GHZ alapórajeltő boostol fel 4 Ghz közelébe. Van hozzá kemény 4 GB RAM.a grafika az CPU-ba beépített, egy 10 hüvelykes kijelző. Ami talán HD ready. van neki beépítve most vagy 64 vagy 128 GB-os háttértár. de nem az M2.NVMe ssd és hasonló, hanem az olcsó gagyi megoldás, ahol gyakorlatilag egy SD card szerű akármi van beforrasztva az alaplapra, mint a kinai gépeknél amit 50 ezerért adnak a TEMU és egyebeken. Szóval az egész gép leginkább arra való, hogy alárakják a billegő asztal láva alá. Viszont mivel HP, DELL, ASUS és hasonló nevek vannak ráírva 230 ezer körül van az áruk. Azt, hogy mennyiért veszi a magyar állam "közbeszerzésben" nem tudom. én vagy 350 ezerre saccolok. Szóval világosan látszik, hogy az egész azért van, hogy valaki zsiros 10 milliárdokat keressen az adófizetök pénzéből. 3 év alatt kiment vagy 450-480 ezer gép a felső tagozatos és középiskolásoknak. Összehasonlításnak tavaly karácsonyra vettem a srácnak családi alapon egy 4/8 P mag és 4E magos 12.ik generációs intel procis gépet. nagyjából 4-szer olyan gyors a CPU, mint a suliprogramban kapott gépnek, a kijelző 15 hüvelykes FHD, 144 hz, a grafika dedikált RTX 3050-es. a RAM 16 GB, a ssd meg 512 GB-os. igaz akciós volt de még így is úgy 290 ezer volt. szóval ha már ráköltöttek gépenként 230-240 ezret(vagy többet annak függvényében mennyit lopnak el) akár valami használható gépet is kaphattak volna a kölkök.
-
nexplo
őstag
válasz johnywalker #39 üzenetére
Sok esetben a drágább szebb profibb designosabb, de ha valaki ennyiből akarja kihozni és nincs 150e Ft-os elvárása, akkor sztem nem rossz vétel. (mondom ezt egy Predatorral, amit használok) Persze ha nem lett volna rá keret, akkor én is vagy használt, vagy ilyen olcsóbb szegmens fele mozdultam volna el
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
válasz Donki Hóte #45 üzenetére
Azért nem egy kategória a két monitor.
Nagyobb és nagyobb a felbontása is. Üzleti kategóriás monitor, extrákkal.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
veterán
válasz johnywalker #39 üzenetére
Tessék, itt van egy hasonló tudású monitor 200 eFt-ért (van, amiben az egyik tud többet, van, amiben a másik, ezért írom, hogy hasonló tudású).
Ez megéri az árát?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Sinesol
veterán
Lehet nyilvan messzebbröl nezni, bizonyos tipusu jatek alatt jo lehet, aztan meg a szöveges ablakokat alig latod split screenben, ami elvileg a nagy kijelzö elönye lehetne.
Plusz közelebbröl nezve ami szerintem mèg gond, hogy mar egy 27-es ips-nel is a szeleken enyhen latszik a glow, a VA pedig mèg roszabb a black crush es a gamma shift miatt.
[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
-
Sinesol
veterán
válasz Héraklész #40 üzenetére
Inkabb a 27 inch a standard, a 32 az kicsit mar tul nagy desktopnak, több jateknal ott mar konkretan a fejedet kell mozgatni, hogy las melyik reszen mi törtenik. Plusz ugye a 32 inch 4k esetèben szerintem kicsit mar pixeles a kèp, alacsony a ppi. Desktop eseten a 4k inkabb 27 inchez idealis, ott tüèles a kèp.
[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz Héraklész #40 üzenetére
Én hat év 32" után azért már eléggé mennék 27"-ra, mert az kényelmesebb lenne. Csak nem olyan áron, hogy a 144 Hz VA-t IPS-re cserélem. De a mostani OLED-ekkel végre lett számomra alternatíva.
Telefonoknál is megmaradt a 6, illetve 7"-hoz közeli méret is, kinek melyik.[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
válasz Pro Koryak #13 üzenetére
Összefügg, ahogy a mobilok képátlója is változott generációkon át, úgy a monitoroké is. Régen a 24" FHD volt a "standard", ma a 32" 4K. Persze vannak kivételes igények, a pénztárca is gátat szab stb. de a 27" mindenképpen kompromisszum.
Nem is értem, hogy miért nem a 32"-os monitorok tömegéről írnak a PH-n, egy videójáték és PC-hobbista oldalon... -
johnywalker
őstag
válasz Donki Hóte #38 üzenetére
Sok embernél megnézném, hogy a vásárlás után 1 év 2 hónap mulva is ugyanezt írnák e?
-
veterán
válasz johnywalker #37 üzenetére
És ha ugyanezt a tudást 150 eft-ért adják, akkor az meg 150 eft-ot ér. Értjük
-
johnywalker
őstag
Amit 67 Ezerért adnak újonnan, az annyit is ér...Sz@rrágás On...
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Az anyaghasználaton szerintem sok múlik, és a monitor állványon is sok tud múlni.
Én kedvelem, ha nem tejfölösdoboz anyagú a monitor háza, nem huppog, hanem szilárdan áll. Azt is kedvelem, ha letettem a monitort egy helyre az asztalon, akkor majd minden irányba be tudjam állítani. Azaz nem baj, ha lehet a magasságát állítani és dönteni előre/hátra, esetleg pivot módra is képes. Ha a talpán is el tudom forgatni, az meg egyenesen profit. Ez általában nem a legalsó polcos monitorok jellemzője, hanem a felső középtől van felfelé, ott se minden termék képes mindenre.
A czikkben szereplő termék ezeket nem hozza, a műszaki tartalma meg az átlagszarét, ami azért nem rossz.
Az emberek nagy többsége nem állítgatja naponta a fent említett dolgokat a monitoron, azaz egyszer letetted, és beállítottad, hogy legközelebb eléülve is jó legyen. Itt vettek vissza a tervezők meg a gyártók, hogy a monitor kialakítása eléggé ergya lehet, habár a kép, amit megjelenít azért az a nagyátlagot hozza.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
aginor
veterán
Gondolom, akkor egy Merci és Suzuki között sincs különbség, vagy egy 60 vs 140 ezres hangrendszer között sem stb., és mindenki hülye, aki a drágábbat veszi, pedig az olcsóbb pont ugyanazt tudja..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Márton
nagyúr
ez nem biztos hogy baj!
sokkal szebbek, teltebbek a színek glossy ips-en, mint matton. Itt van előttem mindkettő
Persze ablak ne legyen mögötted..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
nexplo
őstag
mindig eszembe jut amikor olvasom hogy 180Hz vagy már 240 körül is simán vannak moncsik. Nem nagyon játszom mert már kevés időm van de hasolnó monitorom van csak Predator felirattal és a komolyabb (vagy rosszúl optimalizált játékoknál, pl Warzone) szenvedek a stabil 140Fps-ért nemhogy a 180-at kéne hozni. Jók ezek a Hz dolgok de új játék esetén 2K-ban (tudom nem pont annyi) nehéz ezt új címekénél magas graffal tartani.
-
Sinesol
veterán
Egyaltalan nem furcsa, ha szük a keret, inkabb a vga araba tolja be azt az ember es elèg az olcsobb monitor is, föleg, ha ugyanazt tudja mint a többi, söt meg extrakent lemarad rola a bazari gaming csilivili is. Az az altalad emlitett radobott 60 ezer pont kb. arra jo, hogy 4060ti helyett egy 4070-et vegyen az ember, ami azert joval ertelmesebb modja a penz elköltesenek.
A 32 inch szerintem kicsit mar tul nagy monitornak a 27 a sweet spot, bar kicsit mar az is hatareset, a 34 az meg ultraszeles, ami nem mindenkinek jön be. Plusz ugye a ppi is joval alacsonyabb lesz, amik kb. 60 k-val dragabb, azok elèg alacsony felbontasuak.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Van, amit érdemes kockáztatni, mert akkora a különbség, van amit nem
Monitor, ssd és hasonló háttértárak, de még talán aktuális generációs ram sem szokott kihagyhatatlan ajánlat lenni kínából.Viszont minipécé vonalon... barebone (ssd és ram nélkül) vannak durva gépek. Itthon 100k felett van a legolcsóbb hasonló, ami ott 40k körül. Erősebb 100k körüli gépnek itthon több százezres párja van. Már ha egyáltalán van hasonló.
-
aginor
veterán
"Minek vegyek 140 ért monitort ha ugyanazt tudja képminőségben mint egy 70 ezres ?" - ha így teszed fel a kérdés akkor semmiért, de biztos vagy te abban, hogy a 70 és egy 140k-s monitor között nincs semmi különbség?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Robitrix
senior tag
Mondjuk persze nem feltélenül egy kínai webshopban vásáról az ember egy monitort. Hanem itthon rendes jótállással. Alapvetően nem nagyon érdemes pár ezer forintnál drágább cuccokat ilyen helyeken venni. Pár ezer forintot kidob az ember az aplakon nem vágja a földhöz. beszopta és annyi. de 70 ezer forintot már sajnálnék egy nem beváló termékre.
-
Robitrix
senior tag
Azért a játékok többségét mindig a megjelenés kori átlagos hardverhez lővik be, hogy azon jól játszhatóak legyenek. Nincsen értelme olyan játékot kiadni, ami csak 2-3 milliós számítógépen lehetne elfogadhatóan játszani. Az átlag embernek aki PC-n játszik úgy 1200-1500 dolláros számítógépe van jellemzően. Annak az árába nem fér bele 300 ezer forintos monitor és 1500 dolláros videokártya 500 dolláros CPU-val és egyebek. Az átlag embereknek akik a John Smithek és Kovács Jánosok nem olyan a gépe. Így ha egy játék gyártó sikeres akar lenni és nem 500 példányt akar eladni a játékból Richie Richnek a Beverly Hillsen, hanem 150 ezer példányt a John Smitheknek akkor az átlag géphez kell illeszteni a jó játszható erőforrás igényt. Aztán ha valakinek meg extra igényei vannak a játékkal szemben az meg tegye oda alá a ahhoz szükséges hardvert plusz dollárokért. Ezért figyelik árgus szemmel az olyan felületeket, mint a Steam, ami egy jó áttekintést nyújt egy adott pillanatban a játékra szánt gépek hardver szintjéről. Elvégre a többség játék miatt lép be a Steamre. Vagyis az általa használt gép technikai jellemzői jellemzik a játékra használt gépeket. Statisztikailag azért nyomon követhető a gépek fejlődése mind CPU, memória grafika tekintetében. Például RTX 4090.es kártya a Steamre fellépő gépek 0.98%-ban van. Vagyis minden 102-ig gépben van csak RTX 4090-es kártya. Ami harmatgyenge. Ma a leggyakoribb grafika a RTX 3060 a maga 6-7%-os gyakoriságával ott van az élbolyban még a 3060 TI a 3070 és a 4060 is. De még ott van a top 6-ban máig a GTX 1060 meg az RTX 2060 is. A TP 10 leggyakoribb grafikai kártya le is fedi a 30-35%-t a gépeknek és gyakorlatilag mind valami igen csak belépő szintá grafikának számít ma legfeljebb. A ma csúcs szintű grafikák 3090/4090/3090TI Radeon 7900XT/XTX stb. talán az össz gépek 5%-t se igen érik el. Vagyis minden 20.ik embernek van TOP szintű grafikája legfeljebb. És ez a játékra szánt gépek, ami az összes PC talán 10%-t se éri el. Legaláb is amivel nagyobb teljesítményű játékokat játszanak rendszeresen. Nem az passziánszra kell gondolni... Bár lekesen folyik az értekezés a TOP holmikról de az áruk miatt a töbség gépe a közelében se van. Persze egy autós fórumon is jobb téma a Ferrari, mint a mondjuk egy volkswagen kis akármi, de ettől a töbségnek köze nincsen egy Ferrarihoz. Legfeljebb csak szeretne egy olyat, de soha nem lesz neki.
[ Szerkesztve ]
-
Rosep
senior tag
Most vettem a gyereknek egy AOC Q27G4X-et 90-ért, 3 év garival.
Biztos nem vennék egy 1 év garanciás monitort 67-ért.
Ja és az AOC tud G-Sync-et is! -
azbest
félisten
a háttérvilágítás elrendezése.
Az pedig egy másik képesség, hogy hány zóna van, ha háttérvilágításnál külön is tudja esetleg állítani a fényerőt ledenként.
A "csapda" az, hogy nem érdemes garanciára számítani. Ha elromlik nem fogod visszaküldeni kínába, mert az többe kerülne, mint venni egy másikat.
Biztos nem pont ugyanaz. De lehet nagyon hasonló képességű. Az itthon kaphatónál a garancia biztosítása, az itteni üzlethelyiség / adóterhek és fizetések drágábbak, mint kínából venni webshopból.
[ Szerkesztve ]
-
Robitrix
senior tag
A gyakorlati kérdés, hogy mennyivel tud többet a 67 ezreshez képest a 140 ezres nagyjából ugyan olyan paraméterekkel rendelkező monitor???? Az adatok alapján a 27 hüvelyk rendben. a QHD felbontás rendben, a 180 HZ rendben a késlekedési idő elfogadható. A két HDMI és 2 darab DP port rendben. (bár nincsen infó a használt szabványról, de ha tényleg hozza a 180 HZ-et QHD felbontásban túl régi szabványú nem lehet.... Szóval miért adjon kétszer annyit az ember ugyan azért a tudásért?
-
Robitrix
senior tag
Amúgy a kiirt adatok alapján ez 67 ezerért egy igen jó monitor. Na de hol a csapda a dologban?
-
Robitrix
senior tag
mi a fene az EDGE-LED?
-
Bandit21
addikt
Semmi gond.
Egy ideje nézegettem őket, és pl az odyssey g5 ből a 16:9 IPS 32" 2560*1440 el 119 ezer.
A va-s ívelt 34" 3440*1440 165 hz-el meg 130 ezer.
Ehhez képest mondtam hogy ha már lenne szándék egy 4080 -ra váltani nem látom mi oka lehet, ha 70 ért is, de 27" -et venni.De tőlem pl az FPS játékok állnak messze fogalmam sincs hogy ez a távcső mód mekkora előny. Ha ilyen nincs 150 ezer alatt semmibe és valakinek ez a fontos, akkor értem a dolgot. Fel áron, ha kisebb képernyőn is, de könnyebb sniperkodni, ok.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-
ViZion
félisten
Lehet, h jó vétel, de 85k-ért van Acer Nitro XV27 jobb állvánnyal.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Bandit21
addikt
Mindenki a saját dolgaibol indul ki, én sim-ezem, nekem korlát már a 75 hz/ FPS is, 144/165 vagy fölötte lenne jó, így én ebben gondolkodom. A 4080 jó lenne erre, és akkor már szeretném nagyban nézni továbbra is.
Te is a 7600 /4060 akat hozod fel, amik kb fele/ harmada áron mennek mint a cikkben írt kártyák.Én pedig ennyit jegyeztem meg összesen, hogy az amúgy nagyon szép nagyon jó és emellé még olcsó monitor és ezek a 4080/7900 vga-k nekem valahogy nem állnak sehogy se párba.
A csúnyan néző smileyt nem értem, nem arról beszélek hogy kötelező a legújabb AAA címmel minimum 49-es oled monitoron 200hz fölött menni mert különben vége a világnak, hanem annyi a véleményem, hogy én a cikkben írt kártyák mellé nem ezt a monitort venném.
Nem gondoltam hogy ez sértő lehet.
Eleve azzal kezdtem, hogy, kérdeztem hogy "csak nekem ellentmondásos -e" ami, mint kérdés, magába foglalja az ellentétes vélemény lehetőséget, ami meg a beszélgetés alapja. De senkinek se szorom a mérges smileyt mert mást gondol mit én.
Elengedem a témát, üdv mindenkinek!regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-
Bandit21
addikt
válasz Pro Koryak #13 üzenetére
Ha régebbi -lassabb, valószínű 1080 fölött nem fut jól. Ha új-gyorsabb, akkor meg nagyobb felbontás/ nagyobb méretben is mehet. Én így gondolom, nem kell egyetérteni.
-
Bandit21
addikt
válasz Hieronymus #10 üzenetére
Kb ezt mondom, egy régi géphez a felbontás nagy, egy ujhoz meg a méret kicsi. De ez utóbbi szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
Nincs nagy jelentősége. Ha valaki helyhiányban van, annak még 27"-s monitort sem könnyű elhelyeznie. Alkalmi játékosoknak ez is jó. A célkereszt nagyítás elegendő plusz.
Végül is régebbi géphez is oda lehet tenni. Főleg akkor, ha a monitor képességeit PC már ki sem tudja haszni.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Bandit21
addikt
A cikk egy 27-es monitorrol szól, én azt fejtegettem, hogy a teljes csomag (pc és monitor ) árához képest alig több (+10%) pénzért 32/34"et lehet venni, ami szerintem sokkal jobban megéri.
Nyilván ha helyhiány miatt 27 a max méret akkor a legjobb ár/ érték arányú 27 a legjobb választás.Nekem fura ha egy budget monitor bemutató azzal kezdődik hogy 300 ezres VGA mellé milyen jó lesz.
-
Pocok256
veterán
Minek vegyek 140 ért monitort ha ugyanazt tudja képminőségben mint egy 70 ezres ?
Ha lenne olyan vga ami 4070 super teljesítményét hozná 100k ért akkor azt vettem volna. Attól hogy van fél misim gépre nem dobálom ki feleslegesen a pénzt[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
-
Bandit21
addikt
Csak nekem ellentmondásos, hogy miért venne valaki a 4070/4080/7900 -as videokártyas, minimum fél millas géphez egy 68 ezres monitort?
Az egész pakk árának 10%-a monitor. Ha rádob még 60 ezret akkor is 20% alatt marad a monitor aránya és 32/34"-ig mehet.
Vagy fordítva. Akinek ennyire fontos az ár, hogy 70 alatt keres monitort az nem tudott VGA -ra se 250-350 et elkölteni. Ahhoz nem tudott 100+ ért procit venni, hogy ki is hajtsa.
Ha igen akkor meg ott egy csomó jó 1440 monitor 140-160 körül.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
nexplo
őstag
Valamiért régi ACER predator utóérzésem van ahogy a képeket néztem. Az nézett így ki alul és hátul. Kíváncsi lennék szétszedve hogy miből áll össze, nem lepődnék meg ha ismert belő köszönne vissza
-
veterán
Aprón mennyiért adják ezeket a monitorokat?
-
nyakdam
aktív tag
Nagyon tükröződött a kijelző, bár az ára még így is elég jó.
-
elder troll
őstag
Van dedikált konzol üzemmód is sPX néven, ami a PS5/Xbox konzolokat várja VRR-rel és ALLM-mel.
A specifikációk között HDMI 2.0 szerepelt, és tudtommal a PS5 csak HDMI 2.1-gyel rendelkező kijelzővel kezeli a VRR-t.
Szóval az a kérdés, hogy teszteltétek PS5-tel és működött is a VRR?
Ha igen, az szerintem nagyon nagy dolog lenne, mert a klasszikus freesync kijelzőkkel nem megoldható ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest