- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Az anyaghasználaton szerintem sok múlik, és a monitor állványon is sok tud múlni.
Én kedvelem, ha nem tejfölösdoboz anyagú a monitor háza, nem huppog, hanem szilárdan áll. Azt is kedvelem, ha letettem a monitort egy helyre az asztalon, akkor majd minden irányba be tudjam állítani. Azaz nem baj, ha lehet a magasságát állítani és dönteni előre/hátra, esetleg pivot módra is képes. Ha a talpán is el tudom forgatni, az meg egyenesen profit. Ez általában nem a legalsó polcos monitorok jellemzője, hanem a felső középtől van felfelé, ott se minden termék képes mindenre.
A czikkben szereplő termék ezeket nem hozza, a műszaki tartalma meg az átlagszarét, ami azért nem rossz.
Az emberek nagy többsége nem állítgatja naponta a fent említett dolgokat a monitoron, azaz egyszer letetted, és beállítottad, hogy legközelebb eléülve is jó legyen. Itt vettek vissza a tervezők meg a gyártók, hogy a monitor kialakítása eléggé ergya lehet, habár a kép, amit megjelenít azért az a nagyátlagot hozza.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest