Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Megint gazdagodtak a sportfogadó irodák
-
tomrRRR
senior tag
döntetlen lesz!
-
tomrRRR
senior tag
Remélem, hogy hozza 5 ezer ft bónuszom lesz akkor döntetlen + anglia kell dupla esély.
-
tomrRRR
senior tag
2-0 Molumbia
-
tomrRRR
senior tag
GÓL VEZET Molumbia !
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #68550 üzenetére
bet365 van olyan kínálat hogy 3.5 kevesebb vagy több ennél több nincs...
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #68546 üzenetére
Igen, mert nagyon sokan csak lapra fogadtak, s a ZRT rájött, hogy így nem profitál!
Akinek van betclic regisztrációja s van ideje jöjjön pokerezni!
Este 19:00 ha gondoljátok gyertek pokerezni lesz Magyar Verseny BetclicPokeren 100 dolláros összdíjazás a Trollfoci rendezi: jelszó: gyaka81
Versenyek-Freerollok -
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #68536 üzenetére
Bónusz kifizetésRészletek megjelenítése
A bónusz kifizetésének igényléséhez további 11 250,00 HUF összegben kell téteket feltennie.
Bónusz értéke 0,00 Tétek jelenlegi összege 0,00 Szükséges tétek összege 11 250,00Most tettem 3750 Ft-ot dupla esélyre. Az odds lényegtelen tehetsz akár 1.02x te döntésed meddig húzod fel. Én 8000 ezerig felhúzom aztán befizetek 6 ezret s kifizetést kérek szerintem. Vagy attól függ meddig tudom felhúzni.
-
tomrRRR
senior tag
Gecisbugyi csak írnom kellett nekik levelet és máris kaptam 3750 ft-os bónuszt beten de jó
Végre kedvet kaptam újra játszani.
Mit érdemes tenni ? -
tomrRRR
senior tag
válasz
Daniel Alves #68519 üzenetére
So REPORT him
-
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #68512 üzenetére
Ha valaki ebbe a topicban ír, csak nem kiskorú vagyis remélem szégyen lenne!!!!!!
Tegnap lottózóba beérve, láttam hogy a kisgyerekek 15-16 évesek töltik ki a szelvényt, mondom nekik ovisok nem jöhetnek be ide,csak röhögtekDe amúgy nem tudom nekem vagy 5 évvel ezelőtt küldtek levelet, most meg nem akarják oda adni a bónuszomat hihetetlen ez a bet365.....
-
tomrRRR
senior tag
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Ace owner #68479 üzenetére
Figyelj 1-2 nap alatt meglehet tanulni, aztán érdemes 1-2 hétig játékpénzbe játszani, majd ha úgy gondolod, hogy nyerő szériát mutatsz, akkor érdemes befizetni, 10-20 eurot mondjuk egy bet365 pokerre, mert ott iPoker van kevés játékossal. Ha pénzbe játszol akkor érdemes DOUBLE Upot játszani Sit & GO 4 főnél 1-2 hely fizetve van, 6 főnél 1-3 hely s így tovább....
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Zjunior #68476 üzenetére
Tegnap mondtam, hogy nem fogadok többet, de azért megteszem az angolokat, egy fecske nem csinál nyarat (L.Suarez) ltsd C. Ronaldo 4-0 kaptak.
Egy ezresbe gondoltam, mert vasárnap megyünk horgászni: Anglia nyer, 4.5 sárga lap alatt 3.57x oddsCthulhu Dawn: Tedd 4.5 SL alá
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #68339 üzenetére
Kell vagy 20 misi hozzá, bár lehet, hogy keveset mondtam
Nincs olyan fogadóiroda, vagyis ritka ami veszteséggel zárna, nem hiába vannek ezek a bónuszok, csalogatók. -
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #68335 üzenetére
Hamarosan fontmilliárdos lesz a Bet365 tulajdonosa
A Coates családé ez a vacak bet365 mennyi pénzük lehet
Cikk: bet365tulajd
-
tomrRRR
senior tag
Ezt olvasd el megéri:
2013-06-25 cikk
bet365Mennyit érhet az egész cég, ha már ennyi éves bevétele van.
Azt tudtátok hogy lehet erre is fogadni, most veszem észre:
Spanyolország - Chíle
Tipp: Spanyolország labdabirtoklása: 55.5 % felett
Odds: 1.40
Iroda: unibet
Kezdés: ma 21:00 -
tomrRRR
senior tag
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #68325 üzenetére
Hogy meglegyen az 1.3x odds a hollandokkal együtt, én rohadt nyomorék féreg, nem gondoltam volna hogy nem lőnek gólt a spanyolok, kedvenc csapatom s ilyet, hogy 1 gólt lőttek a világbajnokság ideje alatt szánalmas vicc. Ausztrália ellen is kikapnak?
-
tomrRRR
senior tag
Ma ki bukta a legtöbbet ?
-20k 2 nap alatt nálam.
-
tomrRRR
senior tag
ZRT meg a nyomorult BET365 a jó édes k... 1.85x ről vigyétek le az oddsot 1.4x re jó hogy nem adtatok 1.04x sima spanyolokra
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Zjunior #68245 üzenetére
többet nem teszek !!!!!!
Spanyolok nem lőttek gólt elviszi a büdös isten faszát bazdmeg ha nem szereznek gólt a spanyolok KURWA istenit basszameg 1.08x megteszem hogy lőnek gólt és 0-2 mi a fasz ez bazdmeg. rohadt szar VB kurwa életbe bazdmeg többet nem teszek, nem is megyek lottózóba!
-
tomrRRR
senior tag
Szombaton lesznek ""tuti papírforma meccsek nagy tétes """.
Németország-Ghána,Argentína-Irán sima meccsek lesznek elvileg. Holnap kijön az új újság érdemes még csütörtökön megtenni, mert gondolom ti is tapasztaltátok, hogy péntekre már lemegy az odds 1.18x ra lefogják vinni majd a németeket. Érdemes holnap megtenni 1.3x német, 1.13x argentin.Min tét: 20 ezer Max tét: 20 millió
-
tomrRRR
senior tag
válasz
L_YKing #68168 üzenetére
15 ezret tettem csak, nem mertem többe, simán tettem meg a hollandokat, meg spanyol lő gólt hoz 4100 FT-ot
Kijön belőle egy 2 fős vacsora mondjuk.2.5 re kellett volna tenni, már jött volna hamar. Sokan hendibe tették, minden tippmixes oldal facebookon. Spanyolnál is meglesz a 2.5 szerintem.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
szentkuti11 #68138 üzenetére
Jellemző
Bár mindig a legjobb felállni
De komolyan mondom ha leikszelnek az vicc lesz szétbaszom a laptopomat mint múltkor, akkorát rábasztam hogy átütöttem a vinyóm meg a proci szétment, szerencsére garanciába kicserélték rendesek a LENOVO-nál.
Keveset birtokolják a labdát, de ha labdát kapnak s kapura lőnek az GÓL! Ausztrália kapusa nincs a helyzetek magaslatán amit kapura lőnek az gól.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #68047 üzenetére
megkérdeztem őket Chat-en mondták, hogy továbbítják s újraküldik a kódot, csak kiküldik remélem.
barca0519951: Tudom jól, Prien hívtam meg, fogadott már vagy 50 ezer FT értékben s 30+ lezárt fogadása van. A bónuszfeltételek teljesültek már, s mind a két helyen zöld pipa volt, vagyis engedélyezte, hogy kiküldjük a bónuszkódot csak én még nem kaptam meg.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #68037 üzenetére
nekem a buzik még tartoznak 3750 ft os bónusszal bet365- nem küldték még ki a ,,hívja meg barátja" bónuszkódot.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #68032 üzenetére
Eto sérült XD
-
tomrRRR
senior tag
válasz
szentkuti11 #68026 üzenetére
Szerintem is jó az mind2 csapat szerez gólt.
sch_a: Döntetlen is benne van a játékban nem rossz esetben? -
tomrRRR
senior tag
Holnapra ki mit tippel Dupla eséllyel Uruguay- Anglia?
-
tomrRRR
senior tag
Mutass képet báttya.
Miamiquake: Figyelj, ha kikapnak akkor kiestek a francba. Ha döntetlent játszanak, akkor a gólkülönbség fog számítani, vagyis 3-1 nyert Chile - Ausztrália ellen, vagyis 4 gólt kell szerezniük a Spanyoloknak Chile ellen.
Gondolj bele, egy VB győztes a csoportkörben nem fog továbbjutni milyen szégyen?Mindent feltesznek most egy lapra, nem lesz passzolgatás, csak is futball.
Ha most X-lesz akkor Hollandia-Chile meccsen Hollandia oda fogja adni a meccset vagyis döntetlenre fognak menni, s akkor kiesett Spanyolország, tudnak így kalkulálni. S akkor 5 ponttal 2 helyre továbbmegy Chile
-
tomrRRR
senior tag
Ma mit jósol a teve?
-
tomrRRR
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi annak az esélye, hogy Kamerun megveri Horvátországot, maximum döntetlen van benne a meccsbe nem? Simán kéne nyernie a Horvátoknak, ki mit mond?
-
tomrRRR
senior tag
Tudtok abban segíteni, hogy bet365 teljesítettük az ajánlja barátját" feltételeket elfogadtuk az ajánlatot teljesítve volt minden feltétel 2x pipa volt, s nem küldtek üzenetet, valamint nem kaptuk még meg a 3750 FT-os bónuszt.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #67850 üzenetére
Első gólszerző játékosra vonatkozik
Utolsó gólszerző játékosra vonatkozik
Bármikor gólt szerez játékosra vonatkozik
Félidő/játékidő félidő döntetlen játékidő hazai
Minden pontos eredmény piac pl: 0-0
Minden Scorecast piacCsak akkor kapnád vissza a pénzed ha félidő hazai végeredmény hazaira fogadsz, ki van ez találva.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #67847 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDD.DDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDD
Holnap tedd fel a házadat a Hollandokra
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #67843 üzenetére
Megkérdeztem tőlük is, belinkelték a szöveget ami ki volt írva a bónusztörténetbe a rohadt kecskék nem tudnak ezek semmit CHAT-ben.
-
tomrRRR
senior tag
A szokatlanul nagy aktivitás miatt, ez a rész átmenetileg nem elérhető. Amennyiben befizetést hajtott végre, kérjük, ellenőrizze az egyenlegét. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
Mindenkinek ezt írja ki?
gF: Magyarország államadósságát mondjuk.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #67827 üzenetére
NEM.
Csak akkor ha fogadtál Félidő/Végeredményre, vagyis ha úgy fogadtál volna félidő döntetlen végeredmény hazai csak akkor jár vissza. -
tomrRRR
senior tag
kurwa életbe bazdmeg -5k buzik bazdmeg
SzlobiG: Mien tétet kapsz vissza?
-
tomrRRR
senior tag
Mennyien nyertek már ezzel a 4.5 kevesebb sárga lap, egyedül a Francia-Honduras meccsen volt meg a 4.5 több sárga lap. Erre jó fogadni meg végeredményre!
-
tomrRRR
senior tag
Melyik a biztosabb a Holland hendi vagy a 2.5 több?
-
tomrRRR
senior tag
No Comment volt elvitte a 17 ezres szelvényemet az a büdös csapat urukháj, amúgy még mindig nem jöttem rá, s nem találtam rá konkrét választ, hogy Suarezt miért nem állították be, pedig bemelegített minden szart csinált. Belgium egy jól összerakott csapat Lukaku, Hazard, Mertens, Kompanyékkal együtt. A Brazil meccs meg szerintem papírforma.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #67354 üzenetére
Német gól + nem lesz kiállítás mehet nagyobbal.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #67003 üzenetére
Ez biztos, hogy nem kamu fénykép, valóban megtette a srác ott a ticket number le is tudod chekkolni ha akarod, 500 dollárral megtette, valamit tudhat
Bet-at home fogadóiroda ismerősFélidő Vendég, Végeredmény Hazai erre tippelt 19x odds bet365.
-
tomrRRR
senior tag
Most láttam egy oldalon elvileg tuti ha már 500 dollárral megtette a srác:
Hafnarfjordur - Thor Akureyri 2/1
Izlandi bajnokságCsoró gyerek nem takarta le normálisan
-
tomrRRR
senior tag
Holnap nyer Argentína?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Air 2s drón RC szett két akkuval és Variable ND szűrőkkel
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Update 03.31. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest