- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
válasz
N-vidi-A #4895 üzenetére
Höhö, életem első normálisabb nyereményei, igaz kicsit Portugal es C. Ronaldo fan vagyok, de legalább most bejött!
Ja igen, még megtettem a Portugál győzelmet és a 10,5 több szögletet is egy szelvényen, 10k-val, de a gép csak 7e Ft-ig vette be, pedig beikszeltem az 5x3x2x 1e Ft-ot, láttam is mikor kiírta a gép, hogy csak 7e a tét, de mondom, ha bejön így is jön nekem elég, ha meg kapzsi leszek, azért nem jön a szeló, így nem szóltam a csajnak, hogy a 3e Ft-t nem vette be a gép...
Viszont mondom most megiszok még két Sopronit is, mert meg fog ölni az ideg a meccsen, és általában nem nyerek szinte semmibe igazán, 2 sörből kettőt nyertem, amivel minden 5ből lehet egyet!
A nyertes sörök is a szelvényeken!
Elnézést mindenkitől a kisregényért, most eléggé boldog vagyok!
Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged