- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Épp fészert húzok fel, az elvileg alaposabban kezelt változatot vettem + a kezelésre én még ráfestek szurkos-olajos festékkel, nem tudom nálatok van-e ilyesmi. A festékboltok dugig vannak EU-konform vizes sz.rokkal, na az kb csak színezésre jó.
+Vállalkozókedvűbbek kevernek fáradtolajat gázolajjal, azzal kenik a fát
, bár az az asszonynépet is távol fogja tartani a létesítménytől
-
szeretek fával dolgozni, de fázom tőle. ez a telek egy ligetes rét, gyakorlatilag, és az is marad. nagy élet van rajta, mindenféle rovar, ami tök klassz, de az ilyen könnyűszerkezetes házakat szívesen kezdik ki. ettől még valószínűleg az lesz, csak még nem állt össze a fejemben, hogy pontosan hogyan csinálnám.
de nekem az is megfelelne, hogy konténerváz+szendvicspanel az alap, és úgy kerül rá egy belső oldali párazárás, majd lécváz, gipszkarton, kívülről meg mondjuk kőzetgyapot és a hozzá való vakolat.
a legjobban egy kész mobilház tetszene, mint kényelmes megoldás, csak azoknál nem látom, hogy hogyan tudom utólag még tuningolni -- látszólag sehogy, márpedig alapból ilyen 5-10 cm szigeteléssel jönnek, ami kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest