Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- VR topik
- M.2 SSD hűtés
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Amit én tudok, hogy van olyan FLAC ami pocsék mivel a stúdióban is pocsék minőségben rögzítették. Ugyan ez igaz MQA-ra is. Hiába MQA de zavaró alapzaja van, gyenge hang, tér nulla. De ez nálam ritka. Amit tudok, hogy a füles max LDAC minőséggel a legtöbb MQA-t tökéletesen szólaltatja meg. Szét tere van a zenének, nincs sistergő alapzaj és nem gyenge a hangzás.
Amúgy én a Tidalra akkor fizettem elő mikor amerikában indult. Az első héten már előfizettem usa VPN-t használva. Szerencsére csak a regisztrációnál kellett VPN. A magyar indulással csak átvittem a playlisteket a magyar fiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs