- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
MItől lehet az, hogy XP alatt a lenovo x200-nak max hangerőnél elég halkan lehet hallani a hangokat? Meg pl a beépített mikrofon is szinte használhatatlan mert alig veszi azt a hangot amit mondok. Korábban Vista alatt mindegyik tökéletesen működött. MItől lehet ez a gond XP alatt?
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
MItől lehet az, hogy XP alatt a lenovo x200-nak max hangerőnél elég halkan lehet hallani a hangokat? Meg pl a beépített mikrofon is szinte használhatatlan mert alig veszi azt a hangot amit mondok. Korábban Vista alatt mindegyik tökéletesen működött. MItől lehet ez a gond XP alatt?
-
sulep
senior tag
Ez található az eszközkezelőben a portoknál:
Ericsson device management Com 6
Ericsson GPS port COM 7De nem talál mégse semmit.
-
sulep
senior tag
Megpróbálkoztam egy DEMO PC-s Igo verzióval, de mikor a GPS vevőt keresi egyik portnál se talál semmit. Kiírja nincs GPS jel. Mert attól még hogy a szobában csinálom ennek jónak kellene lennie nemde?
-
sulep
senior tag
Tehát beletettem egy Vodafone Sim kártyát az x200-ba. Ezután FN+F5 és Onra állítottam a WWAN--t. Ekkor világít a jel a monitor alján. Majd a Thinkpad GPS szoftvert lindítottam de ott6 nem jelennek meg a GPS jelek. Pedig ott is rámentem az indításra. De mindenhol N/A szerepel. A Google Earth vagy mit is elindítja de az meg sima kék felület semmi más nincs rajt.
Kédés: Mit rontok el? Vagy a szobában nincs jel az a gond?
-
sulep
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy x200-hoz lehet kapni GPS adaptert vagy valamilyen eszközt hogy navigációs eszközként lehessen használni? pl usb vagy PCMCIA kivitelben.
-
sulep
senior tag
Ha jól gondolom ezekről beszélünk igaz?
Árilag itt elég barátságos a készülék. Szerintetek mennyire merjem meglépni? Tuti jók ezek az X200-amhoz? Vagy x200-nál is van hogy egyik szériához ez másikhoz másik illik?Ahogy néztem az 5300-on 3db csati van tehát talán az a legjobb. És mivel nincs nagy árkülönbség így lehet az kellene nemde?
-
sulep
senior tag
Amennyiben mégis egy PCMCIA Wlant vennék az x200-ba, akkor milyen érdemes venni? G vagy N szériát? Mostanában olvastam a MIMO technológiáról is. Ezt minden N-es típus tudja alapból? Én a Linksyst néztem márkaként abból is a 300-as számút. Az aránylag jó?
-
sulep
senior tag
Megnéztem és ez van a hátuljára írva:
X200 7458 CTO
alatta pedig 7458W7L annak ellenére hogy rendelésnél M-et kértünk.
Sajnos a hotkey drivert hiába töltöm le mert kicsomagolásnál hibával áll le. Tehát utána már telepíteni se tudom. Erre esetleg van valami tipped?
-
sulep
senior tag
Sajnos azóta se megy a Lenovo x200-ban a wifi. Lehet hogy akkor tényleg nincsen benne. Amőgy ha veszek bele valamilyent milyet ajénlanátok? Én a linksys PCMCIA-t nézegette. Lényeg hoigy erős jelfogó képessége legyen.
És még egy olyan kérdésem lenne milyen drivert kell ahhoz letölteni, hogy ha mondjuk a fényerőt a hangot változtatom akkor kijelezze a képernyőre-?
Köszönöm a segítséget.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítséget kérnék tőletek. Lehetséges az, hogy a Lenovo X200 (7458-W7M) -ban nincsen Wlan??? Mert sehogy nem tudom vista alatt se linux alatt életrekelteni. Mert mindig a mobilos Ercsson HSDPA jön be. Ha nincsen benn wifi akkor milyent lehet venni hozzá hogy működjön? Akármilyen PCIMCIA verzió jó hozzá?
Légyszi segítsetek.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest