- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Aktív témák
-
dinfo
csendes tag
Koszonom.
A kerdesem egyik felere vegulis valaszt ad, bar ezek elsosorban szintetikus teszteredmenyek, es mivel a gepnel nem elsosorban a memoria a szuk keresztmetszet, ezert inkabb gyakorlati tapasztalatra lenne szuksegem.
Valamint, hogy akkor vegulis mi a helyzet ezzel a 3Gb-os ram limittel, ami ha minden igaz, egy biosfrissitessel ~3.3Gb-ra lett kitolva. Eleg sokat turtam a netet, van aki azt mondja, hogy chipsetkorlat es pont, van, aki azt mondja, hogy 64bit-es oprendszer alatt nincs gond, masok szerint pl vista alatt se megy rendesen; egyesek elvileg valamilyen linux disztrib alatt valahogy megoldottak, itt a forumba felmerult mar, hogy ez csak az egy alkalmazasnak kioszthato maximalis meret (ha jol emlekszem), szoval jo lenne tudni, hogy akkor mi is a helyzet pontosan, mert nem dobnek ki +25k-t ram-ra azert, hogy nyerjek 2-300 Mb-ot. -
karesz501
senior tag
Például nézz szét az ebay-en, itt van a link én már körülnézegettem egy kicsit. Worldwide szállítással együtt is bőven megéri: [link]
Én azonban elgondolkoznék egy USB-s külső DVD írón, szerintem sokkal jobban megéri, hacsak nem utazás közben szeretnél/kell DVD-t írni, tudod más géppel is használni. Cserébe sokkal olcsóbb, viszont egy kicsit körülményesebb. Nekem a mnkahelyemen van az írósztalomon, itt teljesen jó, napközben ki tudok írni mindent ami kell és nem is kell cipelnem. Szerintem gondold végig.
tototos: szerintem ne sokat gondolkozz, az ''egyetemi körülményeknek'' sokkal jobban megfelel egy T60. Megjegyzem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt részemről, hogy kb. 3 hónapja megvettem a T60-amat, remélem sokáig fog még ilyen formában engem szolgálni
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged