Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
evone
őstag
nekem is a vista is hasznalhato vista tulajdonkeppen.
egyebkent enis talalkoztam olyannal, aki kerte hogy telepitsem at, csak ugye akkor meg besem kapcsolta, budos eletbe soha nem is talalkozott vistaval, csak mondtak neki hogy szar, aztan mondtam neki hogy nem csinalom meg inkabb elsonek probalja ki egy hetig es ha azutan is az a velemenye akkor megcsinalom. azta azota is vista van neki, es tetszik neki. ennyit errol. remelem 2030ban is azt fogja mindenki hajtani hogy rakjunk xpt, mert minden mas szar, ahahahah
Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Tippmix
- Google Maps
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest