- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Raspberry Pi
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Ha jol ertettem a sracnak el a penze a vasakban, nem hiszem, hogy sokmilliot tud benne forgatni... ezert lehet, hogy addig nincs uj adag, amig a regieket el nem adja. Es igy nyilvan azt sem tudja megmondani, hogy lesz-e 3 heten belul esetleg T400...
Nekem azt meselte, hogy egy ceges kapcsolata szokta ezeket kapni ajandekba, es o atveszi, es tovabbarulja, minimalis haszon van rajta, azert is tudja ilyen aron adni, viszont tutti, hogy nem ragad be neki honapokig. Laptopinfonal evek ota vannak csucs thinkpadok, de mindig lutri, hogy eppen milyenek esnek be hozza. -
Scalpel
senior tag
A Thinkpadekre világgari van, kell, hogy az us gépeket is simán szervizeljék itthon.
evone: Én is azért vettem meg a 14"-es T60 mellé az R100 (Toshiba, aki esetleg még nem tudja
), mert egész napra felszerelkedve két egyetem között ingázok keresztül kasul a nagyfaluban. Megérzem azt a minusz 1 kg-ot, amikor beteszem a táskámba a 1,5 literes ásványvizet
. Ráadásul a befoglaló méretek is kisebbek, könnyebben be tudok pakolni.
Ezért mondanám el megint, hogy sokat cipelni max 14, de tényleg inkább alatta, főleg válltáskával...
. Tapasztalatból beszélek.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest