Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Evone kollégának inkább némi személyes rossz tapasztalata van a T61-vel, ami nem jelenti azt, hogy a T-széria átment volna gagyiba.
720p-t egy 1.7 Ghz-es Banias proci is röccenésmentesen lejátszik, desktop gépben pedig állítólag egy Northwood 2.4 GHz-től felfelé nincs akadás.
A Dell D630 14' wide mérete azért nem olyan nagy.
-
evone
őstag
lehet 1.2vel 720pt nezni.
probaltam. egyebkent az csak annyi hogy ultra low voltage. azert 6-7 orat ez megy. t400 max 9 cellas aksival megy annyit. jaes thinkpadban alapbol mozog, fura hangot ad ki az aksi, ebben nem. nekem kb fel eves a t61em, eshat, en ennel jobbat vartam. a hpnek nagyon minosegi uzleti gepei vannak, elhiheteted. a d630as dell az nagy. gondolom nem veletlenul vettel msi subnotit.
http://www.coreavc.com/
egyebkent ezzel a programmal allitolag nagyon sok gepet ralehet venni az 1080 lejatszasara, azt hiszem azert jo mert mind a 2 magot ki hasznalja. probald meg
Aktív témák
- Vallás
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest