Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Suspend utan nincs wifi problema megoldasa (a thinkwiki.org-rol, ami tenyleg baromi sok jo infot ad TP vs Linux kerdeskorben):
[link]
Velelmezem, hogy Atheros chipsetes a wlan kartyad... azok bugzanak suspendbol visszajovet, de a linken a megoldas.
Nekem inteles kartya van, igy csak elvi sikon szolgaltam a megoldassal, a problemat nem tapasztaltam.A wifi lefagyas dolog szerintem Ubuntu feature lesz... 2 honap alatt egyszer mar nekem is elojott a T61en (7661-ZZN). De elotte a regi Asus-omon usb-stickes wifi megoldassal rendszeres fagyasok voltak hasonlo tunetegyuttes kisereteben.
Vegul, ha mar feljott a T61 vs. Ubuntu tema. A trackball neked (nektek) nem csinal olyat Ubuntuval, hogy hol mukodik a kozepso gombra gorgetes es/vagy trackball click hol nem. Nalam teljesen ad-hoc modon hol megy, hol nem megy. Trackball config fent van, rc.localban a szukseges echo-k megadva... Eddig nem jottem ra mitol van ez.
-
Innox
tag
Szia!
Szerintem biztosan a linux a ludas, mert nekem XP-vel semi ilyen hibát nem generál a gép. A wifihez a legújabb intel driver van fent. Azt azonban nem tudom, hogy lehet-e firmware-t frissíteni. Szerintem linuxos forumon lehet előbb találsz megoldást. Esetleg a CAPS-LOCK LED villogás jelenséget érdemes lenne kiguglizni, mert van ilyen troubleshoot gyűjtőhely biztosan.
Üdv: Innox
Aktív témák
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest