Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• evone

őstag

válasz szmissz #4921 üzenetére

neha nekem is daralja, indexelesnek hivjak :D

viszont nap nagy reszeben nem csinalja, kb azert nem zavar mert linuxon is volt indexelo szolgaltatasom es azis ugyanigy daralta a vinyot. a boot telleg fura a p4es 30mps boothoz kepest, demost istenem, hasznald sleepbe :D

• dekoninck

aktív tag

válasz szmissz #4921 üzenetére

Mit monnyak erre?
    1. Minek bootolni, hibernálásról és hibrid alvásról még nem hallottál? Ezek sebessége inkáb memórianagyság függő, oké.
    1a. Gyorsaság: hát, gyorsabb procik, zabálósabb oprendszer, ez a helyzet. De ha a GUI válaszkészsége lassú neked, akkor erre is az a válaszom, hogy a Vista nekem gyorsabb. AKkor látok akadást, ha egy egy hete megnyitott, de nem használt alkalmazást akarok használni, akkor eltart pár másodpercig, míg valahonnan előkaparja az adatokat.
    2. Lassulás: boot után vs 3 hét múlva, nem egy XP-hez viszonyítva. Mi az az XP? Nincs összehasonlítási alapom, csak egy régi desktoppal, de azzal nem tehetem meg, hogy ne indítsam újra rendszeresen, mert lehal. Közben lehet, hogy gyorsabb, télleg nem tudom.
    3. Porrákorlátozás, nem tudom mire gondolsz, az UAC-ot kikapcsoltam, ciao. Munka közben nem darál, közben meg lehet, hogy indexel. Ki lehet kapcsolni azt is.
    4. T61? Hahahahaha! Olyan böhömnagy géptől mit vársz? :DDD
    5. Egyáltalán nem vagyok Vista rajongó, csak használom, mert az van (nem a Lenovo gépemen)
    Evone, egyetértek, azzal a kikötéssel, hogy az X41-en egyébként Ubuntu van, eddig csak Windowst használtam, de most kezd megváltozni a véleményem a Vista kényelme ellenére is :)))

Érdemben valaki a RAM kérdésre?

Aktív témák