- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3DMark Vantage eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
evone
őstag
-
dekoninck
aktív tag
válasz
szmissz #4921 üzenetére
Mit monnyak erre?
1. Minek bootolni, hibernálásról és hibrid alvásról még nem hallottál? Ezek sebessége inkáb memórianagyság függő, oké.
1a. Gyorsaság: hát, gyorsabb procik, zabálósabb oprendszer, ez a helyzet. De ha a GUI válaszkészsége lassú neked, akkor erre is az a válaszom, hogy a Vista nekem gyorsabb. AKkor látok akadást, ha egy egy hete megnyitott, de nem használt alkalmazást akarok használni, akkor eltart pár másodpercig, míg valahonnan előkaparja az adatokat.
2. Lassulás: boot után vs 3 hét múlva, nem egy XP-hez viszonyítva. Mi az az XP? Nincs összehasonlítási alapom, csak egy régi desktoppal, de azzal nem tehetem meg, hogy ne indítsam újra rendszeresen, mert lehal. Közben lehet, hogy gyorsabb, télleg nem tudom.
3. Porrákorlátozás, nem tudom mire gondolsz, az UAC-ot kikapcsoltam, ciao. Munka közben nem darál, közben meg lehet, hogy indexel. Ki lehet kapcsolni azt is.
4. T61? Hahahahaha! Olyan böhömnagy géptől mit vársz?
5. Egyáltalán nem vagyok Vista rajongó, csak használom, mert az van (nem a Lenovo gépemen) Evone, egyetértek, azzal a kikötéssel, hogy az X41-en egyébként Ubuntu van, eddig csak Windowst használtam, de most kezd megváltozni a véleményem a Vista kényelme ellenére is)
Érdemben valaki a RAM kérdésre?
Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Rendszergazda topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- 3DMark Vantage eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged