- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Shadowfax #3629 üzenetére
Melyik melyik a ket bill. kozul? Mert (T41-ekben) lattam olyat, aminek fenyes volt a bekapcsolo gomb koruli muanyagja es "kattogott", meg olyat, ami matt volt es puha gombjai voltak (nekem mondjuk az elobbi jott be), de nem lattam rajtuk semmit, amibol kiderult volna, hogy ki gyartotta.
-
karesz501
senior tag
válasz
Shadowfax #3629 üzenetére
Az a baj, hogy általában a Chicony-t tartják, az NMB-t esetleg rendelésre... Én is Chicony-t vettem, nem tudom miben lehet jobb az NMB, nekem ez is tökéletes.
Azt tudom, hogy más a gombok alatti "felépítés" de, hogy mitől jobb azt nem tudom
Mondjuk az eredeti UK bill-em az NMB volt, sok különbséget nem vettem észre.
A gombok ugyan olyan tartósak mindkettőn, vagy azok is más szerkezetűek?
Aktív témák
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest