- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #3016 üzenetére
Mivel itt csend volt a hozzászólásom után, rászabadultam az angol nyelvű thinkpad-fórumra, ott kifejezetten a T4x-széria régebbi gépeihez kötik. Eddig legalábbis - két estényi olvasgatás után - T40-re és T41-re találtam, mint amelyeknél előfordul ez a hiba.
Viszont akkor a kérdés az, melyik másik gyártó Pentium IV/Pentium M-es processzoros notijainál fordul elő még nagyobb számban? Mert én eddig csak TP-kkel kapcsolatban találkoztam a jelenséggel... Készséggel elhiszem, hogy az Intel bakija, csak furcsállom, hogy eddig más gépeknél nem hallottam róla.
Legalábbis a PH!-n nem, pedig igyekszem követni a nagyobb gyártók notijairól szóló topikokat.
Áthidaló megoldásként jelenleg van nekem egy noname PCMCIA-USB 2.0 kártyám, de nem használhatom egyszerre a Vodafone-s PCMCIA-kártyával. Vagy net, vagy USB 2.0.
A Dock II-ben leginkább a HDD-vel való bővíthetőség ragadott meg, azért is érdekelne, hogy valaki csinált-e már ilyet, voltak-e vele gondok vagy minden flottul ment. Úgy bíztam benne pedig, hogy Te tudsz majd felvilágosítást adni.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest