- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitorkalibráló eszközök
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Sikeresen beszéltem a szervízzel, recovery partíció feltöltése ügyében és 3-4 nap volt a válasz. Hát, nem mondom, szép... Egyébként a system update 75-ös hibaüzenettel leállt, nem is tudtak benne segíteni.. Most érdeklődöm a ''hivatalos'' Thinkpad fórumon a részletekért, hátha. Egyébkétn minden OK, a Bluetooth-t nem tudom csak használni, de ahhoz állítólag egy system update-es frissítés kellene... Szóval egy kicsit bonyolult. Ha a recovery partíciórol installálom a gépet, akkor a Win fog egyedül feltelepülni és minden mást (driverek, SP2 stb...) utólag kell még rányomjak?
-
karesz501
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Kétlem, hogy erre valaha sor kerülne, de nagyon sokat segített hirtelenjében

Más. Tegnap este feltettem az Eset NOD32 vírusirtóját és azóta az Ati catalsyt vmi CLI hibával leáll már az XP betöltésekor és utána el sem lehet indítani... NOD uninstall segített, DE ez így nem az igazi. Találkozott már vki hasonlóval? Lehet, hogy a NOD-on belül vmi beállítás nem engedi a drivert ''piszkálgatni''?
-
karesz501
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Küldtél nekem egy adás-vételi szerződés mintát, pl.

Azért kb. mert voltsk olyan részek amiktől többet vártam (pl. halk működés, akkumulátoridő, ház masszívságának érzete) és voltak olyanok amiktől jóval kevesebbet (IBM Magyarország support!!!, teljesítmény, szoftvertámogatás). Összességében tökéletesen elégedett vagyok, szerintem mindennemű ''csalódottságom'' a Tx széria túlmisztifikáltságából adódik.
Nagyon jól összerakott gép, élmény használni, öröm előtte ülni!
-
karesz501
senior tag
Sziasztok,
Megvettem első T60-amat, ami eredetileg nem is magamnak készültem beszerezni, de aztán megszerettem és megtartottam
És mellesleg eladtam a korábbi gépemet...
Szóval a gép egy 2008-66G model (T2500(2GHz), 1GB RAM, 100GB 5400rpm HD, 14.1in 1400x1050 LCD, 128MB ATI Radeon X1400, CDRW/DVD, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion batt, WinXP Pro), és hát mit ne mondjak, szuper jó! Tűéles kijelző, az én szemem pedig bírja ezt a felbontást, szerencsére
Kb. azt kaptam a pénzemért amire számítottam és ez a lényeg...
A gép UK lokalizációs, most vennék hozzá egy magyar billentyűzetet. Ezek szerint az eredeti angol billentyűzet ezennel eladó, szerintem alig használt, a pöcökegér még el sem kezdett rajta megkopni. Szóval akit érdekel az keressen meg, biztosan meg tudunk majd egyezni.
Ezennel köszönet Shadowfax és Atlantis kollegáknak a segítségért!
További szép napot,
Karesz
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SörcsaPH!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És mellesleg eladtam a korábbi gépemet...
Kb. azt kaptam a pénzemért amire számítottam és ez a lényeg...