Keresés

Aktív témák

• CCguru

csendes tag

válasz nemethbalazs #3668 üzenetére

Vicces mert nekem egy T42 (1.6 Pentium M) után volt egy félrelépésem a HP 6720s gépével. 1 évig voltunk együtt, de nagyon megbántam. Össze sem lehet hasonlítani az IBM-ekkel, de még a Lenovo-s utódokkal sem. Elvakított a 6720s Core2duos-s procija és egyéb paraméterei, de a használhatósága messze jár az IBM/Lenovo cuccoktól, amint tudtam megszabadultam tőle és most egy SL400-at nyúzok egy ideje és ismét visszajöt a feeling amit hiányoltam a HP-nál. Egyébként világéletemben IBM-es voltam notbookokban, talán ezért is akartam más gépet is megnézni, de nem jött be.... Volt már 570-esem, aztán R40e, T21, R50e, T42 és most az SL400, amit nagyon megkedveltem.

• HThomas

őstag

válasz nemethbalazs #3668 üzenetére

Nekem még IBM logós R61-em van, de van pár dolog amivel nem vagyok rajta teljesen megelégedve. 15.4-es, és pl a kijelző perem nem teljesen egyenes, lecsukva a jobb szélénél kicsit felhajlik (miliméterekről van szó, de akkor is). Vagy másik, a jobb szélén, ahol vékonyabb a káva, ott a belső rész nincs rendesen rögzítve és picit mozog. No meg sikerült már a trackpoint pöcöknek nyomot hagynia a kijelzőn.

Tudom apróságok, de azért csökkentik a minőségérzetet. Megjegyzem nekem nem volt szerencsém korábbi TP-khez, így nem nagyon tudok viszonyítani.

Egyébként egy haver T60-asának meg a fedél részén kopik néhol...

Aktív témák