- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Dell asztali gépek
Aktív témák
-
nohabmozdony
csendes tag
Fenét. Nézz meg egy Acert és egy IBM-et egymás mellett, aztán döntsd el, hogy ugyanaz a minőség-e.
Az R és a T közti különbségeket én inkább szolgáltatásbelinek mondanám: az R50e-ben nincs egypár feature, ami az R51-től felfelé van: pl. szenzoros HD-védelem, security chip, vagy a T-ktől felfelé lévő ujjnyom-olvasó, gumiborítás, stb. Plusz nagyobb és nehezebb. Meg nem Pentium-M van benne hanem Celeron-M, de ez teljesítménybeli különbséget alig okoz, csak az energiagazdálkodásra van inkább hatással. Nekem a kialakítási minőséggel nem volt gondom, robosztusabb, mint bármely nem IBM gép, amit eddig láttam. Én nem vártam tőle többet, mint azt, hogy egy kellemesen használható munkaeszköz lesz, és az is.
De tényleg menj be egy boltba, nézd meg, nyisd ki és csukd be párszor, az a legtutibb.
Rufusz: látod ez az, én nem bízom senkiben annyira, hogy rögtön támogatni fog majd a rendszer egy ilyen vagy olyan hardverkiépítést.
A másik meg, hogy ha már kifizetem az oprendszert, meg egy csomó, számomra speciel valóban értéknövelőnek bizonyult szolgáltatást, akkor csak kiírom és nem dobom ki a francba. De ez az én hozzáállásom. 
Aktív témák
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A másik meg, hogy ha már kifizetem az oprendszert, meg egy csomó, számomra speciel valóban értéknövelőnek bizonyult szolgáltatást, akkor csak kiírom és nem dobom ki a francba. De ez az én hozzáállásom.