Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• nohabmozdony

csendes tag

válasz dat #322 üzenetére

Fenét. Nézz meg egy Acert és egy IBM-et egymás mellett, aztán döntsd el, hogy ugyanaz a minőség-e.

Az R és a T közti különbségeket én inkább szolgáltatásbelinek mondanám: az R50e-ben nincs egypár feature, ami az R51-től felfelé van: pl. szenzoros HD-védelem, security chip, vagy a T-ktől felfelé lévő ujjnyom-olvasó, gumiborítás, stb. Plusz nagyobb és nehezebb. Meg nem Pentium-M van benne hanem Celeron-M, de ez teljesítménybeli különbséget alig okoz, csak az energiagazdálkodásra van inkább hatással. Nekem a kialakítási minőséggel nem volt gondom, robosztusabb, mint bármely nem IBM gép, amit eddig láttam. Én nem vártam tőle többet, mint azt, hogy egy kellemesen használható munkaeszköz lesz, és az is.

De tényleg menj be egy boltba, nézd meg, nyisd ki és csukd be párszor, az a legtutibb.

Rufusz: látod ez az, én nem bízom senkiben annyira, hogy rögtön támogatni fog majd a rendszer egy ilyen vagy olyan hardverkiépítést. :) A másik meg, hogy ha már kifizetem az oprendszert, meg egy csomó, számomra speciel valóban értéknövelőnek bizonyult szolgáltatást, akkor csak kiírom és nem dobom ki a francba. De ez az én hozzáállásom. :)

Aktív témák