- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
nohabmozdony
csendes tag
Fenét. Nézz meg egy Acert és egy IBM-et egymás mellett, aztán döntsd el, hogy ugyanaz a minőség-e.
Az R és a T közti különbségeket én inkább szolgáltatásbelinek mondanám: az R50e-ben nincs egypár feature, ami az R51-től felfelé van: pl. szenzoros HD-védelem, security chip, vagy a T-ktől felfelé lévő ujjnyom-olvasó, gumiborítás, stb. Plusz nagyobb és nehezebb. Meg nem Pentium-M van benne hanem Celeron-M, de ez teljesítménybeli különbséget alig okoz, csak az energiagazdálkodásra van inkább hatással. Nekem a kialakítási minőséggel nem volt gondom, robosztusabb, mint bármely nem IBM gép, amit eddig láttam. Én nem vártam tőle többet, mint azt, hogy egy kellemesen használható munkaeszköz lesz, és az is.
De tényleg menj be egy boltba, nézd meg, nyisd ki és csukd be párszor, az a legtutibb.
Rufusz: látod ez az, én nem bízom senkiben annyira, hogy rögtön támogatni fog majd a rendszer egy ilyen vagy olyan hardverkiépítést.A másik meg, hogy ha már kifizetem az oprendszert, meg egy csomó, számomra speciel valóban értéknövelőnek bizonyult szolgáltatást, akkor csak kiírom és nem dobom ki a francba. De ez az én hozzáállásom.
Aktív témák
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest