Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Köszi a választ!
Szóval amire nekem kell arra a jó lesz a 266 MHz is.DVD író nekem kell, mert én ezt asztali helyett is fogom használni, illetve asszonykám is (nem írok sok DVD-t, de néha kell), vagy most jut eszembe, hogy lehet inkább veszek egy USB-s írót, az se lenne drágább és akkor a Combo megmaradna olvasónak (írni útközben úgyse fogok).
A wide felbontásban tényleg jobb, de mivel a vertikális felbontása nagyobb, de a fizikai mérete kisebb, így apróbbak is a betűk (nekem túlságosan). Tudom lehet állítani mind linux, mind win alatt a betűméretet, de az én tapasztalatom az, hogy akkor szép, ha az ember alap beállításokkal használja.
+512-t én is fogok bele venni.
A garibővítést lehet intézni helyszínen? Nekem ez lenne jó, mert nem akarok ezért Győrből felmenni Pestre.
Mivel nem használnám 3D-re, így nem gond az ''Extreme'' teljesítmény.De remélem azért 2D-be nem rosszabb, mint az újabbak.
Látom Te is linuxot használsz, így megkérdem, müxik minden? Wlan müxik alapból, vagy ndiswrapper kell hozzá?
Aktív témák
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest