- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Ez a noti nem a butított verzió hanem teljes értékű R51-es tehát pontosan úgy néz ki mint a két linken a gépek:
-trackpoint és tapipad is van rajta + összesen öt gomb. Nem rossz a szemed az R50e és az R51e gépeken csak trackpoint van.
-beépített billentyűzetvilágítás
-beépített mikrofon és hangszórók
-svideo kimenet és firewire
-infraport
Zola írta előttem az eredményeket hogy meddig bírja a noti. Persze ezek csak az alap működési idők a gyári 4400mAh-ás akkumulátorral. Mivel itt egy ultrabay enhanced gépről van szó ezért külön vásárolhatsz a CD/DVD meghajtó helyére egy kiegészítő 2000-2200mAh-ás akkumulátort ezzel növehető a működési idő. Az alap gyári akkumulátor helyett is lehet kapni 6600mAh-ás akksit így a maximum amit ebbe a gépbe bepakolhatsz az kb. 8600mAh. -
Zola_
tag
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy írtam róla. 3,5 órát megy kb, de ha csak a wordben irogatsz, akkor akár 4-et is. (közepes fényerővel, és cd vagy dvd használat nélkül, ugyanis azok a legnagyobb fogyasztók)
R50-est már nem fogsz kapni újonnan, csak R50e-t, a #1255-ös hsz-ben ma le is írtam a különbségeket is az ''e''-s és anélküli társaik között.
R51 még kapható újonnan, és az alább Flashcash által linkelt a legjobb vétel, korábban többször én is linekltem, nekem is az van. Az R51e már más világ, az is economy, az R50e hez hasonlít, de már DDR2 memória, és ATI Radeon X200 video, valamint ATI chipszet van benne, és a PCMCIA slot mellett egy PC Card slot is, de tapipad szintén nincs rajta. (és eddig csak CeleronM-mel láttam árulva, az pedig 2,5 óránál nem megy többet, olyanom volt egy ideig) ThinkLight minden ThinkPad-en van!
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest