- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez majdnem minden játékban gond ahol több nehézségi szint van. Általában pont azért ilyen mert a legtöbben a gazdasági, util és supportra ritkán feljesztik a karit, viszont támadás, védekezést igyekeznek minél magasabbra húzni. Így aztán persze "túl könnyű", akkor a fejlesztők nyomnak egyet a nehézségen, akkor meg már "legyen már jobb a loot is, ha megcsinálja a +nehézségen" - végtelen spirál - . Singleben annyira nem irritáló, de engem Onlineban nagyon zavarnak ezek a ciklusok.
CDPR szerintem úgy van vele, hogy aki akar nehézséget az megoldja magának, aki meg 1shotolni akarja a fél mapot, az megoldja magának, aki balancolt játékot akar, az meg nem figyeli annyire, én pont ezért bírom őket. Az első végigjátszásom feléig kb azt sem tudtam, hogy lehet pakolni még a mutagénekkel % bónuszt, pont jó volt a nehézség úgy, miután raktam rá attack bonuszt, általában már érezhető előnybe kerültem..
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest