Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Köszi a topiknyitást.

Én még nem jutottam el odáig hogy megvegyem de a közeljövőben bezsákolom. Az első rész nekem is bazira tetszett, többször végigvittem. Ezt én sem hívnám DS klónnak, teljesen más. Annyiban közös a két játék ha itt meghalsz akkor ugyanúgy fel kell szedni a scrapet mint DSban a lelkeket.
Ha már itt tartunk akkor a Lords of the fallent is rohadt jó játékuknak tartom, kicsit kellett volna csiszolni és teletömni tartalommal. Grafikában nagyon jók a Deck-es srácok.Jól tudom hogy itt már van karakter generálás? Amúgy kiváncsi leszek hogy folytatódik a story. Multi nekem sem hiányzik bár lehet sokat dobna a játék ismertségén. Újabban multi a menő mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest