- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsika
aktív tag
Jó estét!
Valaki gyorsan felnézhetne online mert nekem bejelentkezik, de mégiscsak offline vagyok. Délelőtt még játszottam vele. Vagy csak a szerverük nem működik és nem küld hibaüzenetet?
Köszi! -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #225 üzenetére
Gratulálok!
Nekem is sikerülne, ha az accountomhoz még létező mail címem lenne, de mint írtam csak úgy lehetne megváltoztatni ha kapnék visszaigazolást amit ugye csak a már nem élő címre lehet küldeni.Most is be tudok jelentkezni, csak mivel e-hónapban(-tól) már a mailt kell beírni a user helyett nem fogja elfogadni.
-
Tacsika
aktív tag
Nem mondom hogy elkapkodnátok a segítséget...
-
Tacsika
aktív tag
Ebbe bele lehet őrülni
Olvasgattam kapcsolódó külföldi fórumokat, ahol az "ügyeletes" supportos harmadik válasza a rendszeresen telefonos linkre mutatott (USA, stb.) -
Tacsika
aktív tag
Na kipróbáltam az általam utált ie alól is, úgy sem sikerült a fiókomat szerkeszteni.
Nézzen rá már valaki hogy neki sikerül(ne)-e átírni, szerkeszteni a uplay-en a fiókját!
Egyébként a mostani accountommal és régi de már nem élő mail címemmel teljesen működik a játék,csak mint írtam fentebb, októbertől a valós címmel kell visszaigazolni amit nem enged átírni. -
Tacsika
aktív tag
Halló!
Ha valakinek dobozos van és sikerült az u-playen frissíteni (edit ff alól) a mail címét vagy az accountját, kérem segítsen hogy a rossebbe sikerült, amíg stroke-ot nem kapok!
Köszi! -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #200 üzenetére
Köszi azt már olvastam, de nem kellett buherálnom, csak amikor először uninst., kérdésre hagytam a beállításokat, az volt a baj. Aztán full uninst., így már rendesen felpatchelte magát és a ubi launchot. A bibi az volt hogy az elsőnél nem volt hibaüzenet csak a játék indításakor.
(Egyébként érdekes hogy nem kérte cd kulcsot...) -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tatejkas #198 üzenetére
Gold, bolti, nem Steames.
Most raktam újra:
Uninst., Setup, mindent patchelt, updateelt (bő 3/4 óra).
Finish, play és error code 2.
Utoljára kb 2 hónapja játszottam vele, akkor még jó volt...
Rendszeren nem változtattam, kivétel a win frissítések.És mindez a trehányul kivitelezett szerver/védelem miatt.
A warezosok meg csak hátradőlnek és nyomkodják a gombot.Több játéknál megfogadtam hogy többet nem veszek (bolti) online függő single-t, de most tényleg ez volt az utolsó...
Jövőre jön a SimCity (min. 15k lesz) és szintén dmr-rel. Gratula!
Tudom hogy ez csak magunk közti károgás de ki kellett írni magamból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Temu
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Quadro FX 570 eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest