Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Asztrofotózás
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyaxyBoy
csendes tag
Sziasztok!
Él még a topik?
Lenne egy kérdésem.
A küldetés lemezt csinálom, ami a goldban van és elakadtam benne.
Van a 4-5 küldetés, amikor mindent tudsz építeni (amint a fejlesztésed engedi) viszont kutatni nem.
Van 2 ellenfél és 4 város. A küldetés annyit ír, hogy szerezzem vissza a négy várost és védjem meg a váramat.
Szépen megyek is előre, a sárgákat már egyik játékban le is győztem, erősödtem is, de a zöldeket egyből nem tudom legyőzni, így arra még gyűjtenem és fejlesztenem kell.
Azután olyan 1óra 40 perc környékén kiírja, hogy defeat.
De nem mond semmit miért. Nem találtam idő limitet sem. A gép fejleszt mindent, de az ellen nem tudok mit tenni. Hajókkal keresem a kereskedelmet, katonák is gyarapodnak, erős a birodalmam is, de nem tudom a zöldeket is legyőzni ennyi idő alatt.
Mi a lényeg? Mire kell rástartolni nagyon gyorsan? Fent egy barlangba el kell küldeni valamennyi hús kaját és könyvet, ez meg is történt, de nem tudom mit rontok el.
Ha van valakinek erre egy ötlete, azt megköszönöm.Üdv. Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest