- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, lehet kicsit félreérthető volt. Nekem ''teccik'', szal megmosolyogtam, láttam már pár hasonló kreálmányt, leginkább ez illik rá, voltak jobbak, voltak rosszabbak.De mindegyikben értékelem a lelkesedést. Talán kicsit azért vagyok elfajultabb, mert mi is próbálkoztunk hasonló ökörködős filmezéssel, és tom, hogy mennyi munka van még egy ''gagyi''-nak látszó semmiben is... A főszereplő ráncigálás, nekem csak késöbb jött le, de azon is jót mosolyogtam.
Amúgy, persze igazad van, teis csinálsz vmit, mondanak róla véleményt, amit te vagy pozitívan fogadsz, vagy nem, de mindenesetre, ezek az ''építő'' hsz.-ek. Végülis kritikák révén haladunk előre vagy mi.
Én arra mondtam amit mondtam, hogy sokan csak könyökből odaszóltak, hogy nem teccik.Bár persze, szíve joguk, meg végülis erről szól, én meg leírtam, hogy én tudom azért munka ebben is van, és akármilyen gagyi, valahol ebből fakad, ama mivolta, hogy jó. Kicsit fura ez most, így, de arra célzok, hogy ha uan ez hollywood produkcióként jönne ki, hát...mindenki fikázná ugye...Ez így jó, ilyen ''sufni tuning'' módon.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest