Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, lehet kicsit félreérthető volt. Nekem ''teccik'', szal megmosolyogtam, láttam már pár hasonló kreálmányt, leginkább ez illik rá, voltak jobbak, voltak rosszabbak.De mindegyikben értékelem a lelkesedést. Talán kicsit azért vagyok elfajultabb, mert mi is próbálkoztunk hasonló ökörködős filmezéssel, és tom, hogy mennyi munka van még egy ''gagyi''-nak látszó semmiben is... A főszereplő ráncigálás, nekem csak késöbb jött le, de azon is jót mosolyogtam.
Amúgy, persze igazad van, teis csinálsz vmit, mondanak róla véleményt, amit te vagy pozitívan fogadsz, vagy nem, de mindenesetre, ezek az ''építő'' hsz.-ek. Végülis kritikák révén haladunk előre vagy mi.
Én arra mondtam amit mondtam, hogy sokan csak könyökből odaszóltak, hogy nem teccik.Bár persze, szíve joguk, meg végülis erről szól, én meg leírtam, hogy én tudom azért munka ebben is van, és akármilyen gagyi, valahol ebből fakad, ama mivolta, hogy jó. Kicsit fura ez most, így, de arra célzok, hogy ha uan ez hollywood produkcióként jönne ki, hát...mindenki fikázná ugye...Ez így jó, ilyen ''sufni tuning'' módon.
Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest