Hirdetés

Aktív témák

• Papa-Georgo

senior tag

válasz VladimirR #37 üzenetére

Ok, lehet kicsit félreérthető volt. Nekem ''teccik'', szal megmosolyogtam, láttam már pár hasonló kreálmányt, leginkább ez illik rá, voltak jobbak, voltak rosszabbak.De mindegyikben értékelem a lelkesedést. Talán kicsit azért vagyok elfajultabb, mert mi is próbálkoztunk hasonló ökörködős filmezéssel, és tom, hogy mennyi munka van még egy ''gagyi''-nak látszó semmiben is... A főszereplő ráncigálás, nekem csak késöbb jött le, de azon is jót mosolyogtam.

Amúgy, persze igazad van, teis csinálsz vmit, mondanak róla véleményt, amit te vagy pozitívan fogadsz, vagy nem, de mindenesetre, ezek az ''építő'' hsz.-ek. Végülis kritikák révén haladunk előre vagy mi.

Én arra mondtam amit mondtam, hogy sokan csak könyökből odaszóltak, hogy nem teccik.Bár persze, szíve joguk, meg végülis erről szól, én meg leírtam, hogy én tudom azért munka ebben is van, és akármilyen gagyi, valahol ebből fakad, ama mivolta, hogy jó. Kicsit fura ez most, így, de arra célzok, hogy ha uan ez hollywood produkcióként jönne ki, hát...mindenki fikázná ugye...Ez így jó, ilyen ''sufni tuning'' módon.

Aktív témák