Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• finest

addikt

Kipróbáltam ezt a játékot, elég rossz róla a véleményem. Szerintem simán bekerülhetne a youtube-on a legszarabb PC-játékok közé.
    A grafika ''szép'', de elnagyolt. A segítő AI-je nullás, folyton elém áll, nem tudok tőle keresztül menni ajtókon, máskor meg visszahúzódni a sarok mögé. mindkét eset elég bosszantó. Ráadásukl lelőni sem lehet... :W
    A második pályán van egy rész, ahol a leomlott emelet tartógerendáin kell mászkálni, a szoba egyik felén, ha leesek meghalok, a másik felén ugyan abból a magasságból már túlélem...
    A párbeszédek unalmasak, pl. a legelején, amikor éppen vadul lövik főhősönket, összefutva a segítővel (bár indult volna inkább másik irányba!) arról beszélgetnek, h ki kicsoda...jah, a második pálya elején is...A harmadik pályáig nem fogok eljutni, de erős a gyanúm...vajon kiderül a végéig???
    A fegyverek hangja gázos, pisztollyal könnybben szedem le az ellent mint karabéllyal. :F A gránát használata kivitelezhetetlen, mert kibiztosítás után lehetetlenül soká tart az eldobás erősségének beállítása.
    A játékoksok hangjai is gázosak, hs után némelyik még jajgat egy nagyot... A segítő pedig ugrabugráláskor azt kiabálja, h vigyázz!
    Ennyi elég is volt nekem ebből.

Új hozzászólás Aktív témák