- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fittipaldi72
tag
csátok!meg tudnátok mindani a gamenak a gépigényét?
-
sajna igaza van a fórumtársaknak, ebben a játékban én sem találtam olyat amitől jó lenne, egy nagy rakás szerencsétlenség az egész, hangulat nulla, grafika az tűrhető, de összességében élvezhetetlen sajna
-
finest
addikt
Kipróbáltam ezt a játékot, elég rossz róla a véleményem. Szerintem simán bekerülhetne a youtube-on a legszarabb PC-játékok közé.
A grafika ''szép'', de elnagyolt. A segítő AI-je nullás, folyton elém áll, nem tudok tőle keresztül menni ajtókon, máskor meg visszahúzódni a sarok mögé. mindkét eset elég bosszantó. Ráadásukl lelőni sem lehet...
A második pályán van egy rész, ahol a leomlott emelet tartógerendáin kell mászkálni, a szoba egyik felén, ha leesek meghalok, a másik felén ugyan abból a magasságból már túlélem...
A párbeszédek unalmasak, pl. a legelején, amikor éppen vadul lövik főhősönket, összefutva a segítővel (bár indult volna inkább másik irányba!) arról beszélgetnek, h ki kicsoda...jah, a második pálya elején is...A harmadik pályáig nem fogok eljutni, de erős a gyanúm...vajon kiderül a végéig???
A fegyverek hangja gázos, pisztollyal könnybben szedem le az ellent mint karabéllyal.A gránát használata kivitelezhetetlen, mert kibiztosítás után lehetetlenül soká tart az eldobás erősségének beállítása.
A játékoksok hangjai is gázosak, hs után némelyik még jajgat egy nagyot... A segítő pedig ugrabugráláskor azt kiabálja, h vigyázz!
Ennyi elég is volt nekem ebből. -
trassher
addikt
a képek alapján tisztára elkapott a wolf 3D fíling. elő is kapom a 133-as gépet egy kis vadulásra
-
ToxLee
őstag
Hát igen..... öhm
Ez a játék egy nagy rakás ****. Már bocsi, de egy nagyon gyenge kommandós game
-
ZakRob
senior tag
Azt hiszem ennek még nincs topicja, ha valaki próbálta már írjon bátran róla.
Hivatalos weboldal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honda topik
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Háztartási gépek
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest