Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Fermi-paradoxont (is) feldolgozó játékot ha emberek tudnak készíteni, akkor az már nem is paradoxon, csak Fermi?
-
scyllarus
veterán
Hát ez jó lett.
-
GodGamer5
addikt
Remélem a véglegesbe már raktak 21:9 támogatást, mert a demóban elég idegesítő volt a hiánya.
-
Köszönet a tesztért!
Már vártam! Valamint örömmel tölt el, hogy a regényt kedvelőknek is nyújt újdonságot! -
ldave
félisten
Moons of Madnesshez hsaonló? Azt kedveltem.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon vártam és örülök, hogy jó lett, viszont 11000-et kicsit sokallok 6 óra játékért még akkor is, ha minőségi, úgyhogy most csak wishlistre raktam.
-
A Molyember
tag
Na fasza, meg igy sem volt elegge gazdasagi totalkar ez az osz, es akkor meg ott lesz a Space Marine 2 is.
-
Szerintem nagyon hangulatos a demo (pl. a kifejezetten a retró műszaki eszközök, a rádiókommunikáció, a feszültségteremtés), bár kissé lineárisnak tűnt, de valószínűleg ez a sztorivezetés miatt van így.
A rövid játékidőt sajnálom, viszont tetszik, hogy hozzá mert nyúlni az alapanyaghoz, így annak is izgalmas lehet, aki olvasta a regényt.
Egyébként meglepően jól futott egy 4. gen i5-ösön egy 3 gigás 1060 mellett. -
AxBattler
félisten
Lemet eléggé kedvelem, kíváncsian várom a játékot Humble Bundleba!
-
- = Zk = -
félisten
nekem a demo bejött, vártam már
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pont ezért próbáltam ki a demot... megfogott