Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz ®abstract® #27437 üzenetére

Háát nálam a monitor maga eszik 100w felett valamivel. A gép maga 200-500w-ig kajál.
    Megérdemelne a skyrim egy új motort. Meg rohadt sok tartalmat mert én azért vágynék egy Daggerfall szintű skillrendszerre ( vagy legalább annyi skillre, tudom mazohista vagyok) meg egy map/dungeon generátorra hogy legyen nagy...BAZI nagy a pálya!
    Meg persze a nagyobb skyrim hibákat kijavítani, pl hegymászás, okádéék hogy nincs egy acrobatika skill vagy akármi és úgy kell felbugolni mindenhova, legtöbbször beírok egy tcl-t és felcsalom magam ahova akarok. De lehetne sorolni mennyi mindent javítani kellene és mai napig gyengén van megoldva vagy sehogy.

Ajánlom amúgy a community shader modot és az ahoz tartozó effekteket, most már igencsak kinőtte magát. Egy éve még szerintem nem volt az ENB ellenefele most meg ahogy nézem simán hozza de még többet is.
    Van már:
    framegen bár ennek igazán csak nagyobb frissítésű monitoroknál van értelme (asszem csak nvidiát támogatja)
    upscaling (FSR 3.1 natív felbontáson de AA-val szerintem igen jó!)

A legtöbb vramot nem is a sima texturák eszik hanem a hozzá tartozó jobb minőségű material/mesh/parallax stb. Ez a PBR ami sok viszont talán a legszebb megoldást ezt adja. 8k-16k modokkal és PBR-el megenné a holdat is, viszont ezeknek csak 4K monitorral van értelme, én 1200P-n igazából a 2K-4K texturákat sem látom annyira hogy nagyobbat vállasszak.
    Grass Lighting
    Grass Collision
    Screen-Space Shadows
    Light Limit Fix
    Subsurface Scattering
    Wetness Effects
    Water Effects
    Terrain Shadows
    Screen Space Global Illumination
    Cloud Shadows

Első indításkor csinál egy shader compliationt ami percekig eltart.
    Igényei:
    An AVX CPU. Basically any processor.
    An NVIDIA, AMD, or Intel ARC GPU which supports D3D11.1.
    Non-ARC Intel GPUs are not supported.

AVX miatt nem működik első gen i szérián az asszem nem tudja. (pl i7 920 vagy xeon x56xx)
    Videókártyából nálam a régi notimban lévő GTX960M-en nem megy (750Ti 4Gb) az csak 11.0-ás.
    A minimum az AMD-nél GCN1 (jellemzően Radeon 7xxx), Nvidiánál meg legalább a Maxwell2 azaz jellemzően GTX9xx.
    Intelesből meg csak ARC-on megy (meg gondolom modernebb integráltakon)

Új hozzászólás Aktív témák