Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Üdv tudnátok segíteni?
Hiba: not optimum resolution, recommended 1280x1024 60hzVan egy samsung 913N típusu monitorom, és mostanában kikapcsolt a monitorom, aztán újraindítottam a gépet, a windowsxp csík betöltődik utána ismét fekete a kép, mitől van ez? néha előhozza a képet, próbáltam már több drivert. Először a vga-mra gondoltam hogy túlmelegedett... asus7600gs, de utána mikor a monitor nemadott képet, áthoztam egy másik monitort, bedugtam abba és azzal tökéletes, az én monitorom meg kiírja hogy: not optimum resolution, recommended 1280x1024 60hz
mit tudok tenni? sőt ha játékokból kilépek álltalában akkor fekete képet előhozza és vége.. félórákat várhatok mire bekapcsol a gép és van képis! Mit csináljak? segítsetek pls -
Anti-Hero
aktív tag
ÉS isten szolt!

-
Szalma
őstag
(Add el és vegyél egy másikat. Hiszen crt-vel tök jól ment, nem?)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Ha tudod a megoldást, miért erősködsz? Házilag egy videokártyán max bordát lehet cserélni. A leírás alapján komoly DAC és/vagy tápellátási problémái vannak a cuccnak. Lehet, hogy az alaplapod egyik fesszabályzója pihent el, és nem bír korrekt ''teljesítmény'' szolgáltatni a valszeg optimális terhelésként viselkedő tft-t tápláló dac-nak... No, ezen hogyan segítesz házilag? -
Anti-Hero
aktív tag
KÖSZ

AGYÁL -
Anti-Hero
aktív tag
Eredmény másik kártyán semi hiba.
Frissités hogy 60hz vagy 75 hz mert azt már igen. -
Anti-Hero
aktív tag
NA SENKI?

-
Anti-Hero
aktív tag
NA lenne egy gondom It el is olvashatjátok:Bővebben: link
De arra gondoltam lehet , hogy a monitort kéne beálitani a kártyához .
Lehetséges ez?
(Vagy menyek a hűlye kérdeseimmel a templomba?)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest