- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne vidd szervízbe, lehet hogy elbabráltad a beállítást.
Nem tudom, hogy van-e alapértelmezési állító gomb vagy opció (auto-default stb.) a monitorodon. Egy kicsit körülnéztem a tulajdonságát is, mert az fontos, hogyha TN+Film-es a panel típus, akkor ditherel vagyis 18 biten összekeveri (FRC: ''Abbreviation of ''Frame Rate Control''; one of the technologies for interpolating grey-scale by changing the luminance of the pixel(s) for each frame.''-Racecam fórumtárs), nézd meg hogy nem véletlenül a gyárilag megadott színhőmérsékleten van ''ülve''? 6500k-tól nem vibrálhatná (ViewSonic VP912s-nál is zavaró villódzás, ha 5000k melegebbre állítottam be), sajnos ez a TN+Film betegsége, azaz nem igazi 16 millió szín. 
Persze játékhoz ez a verhetetlen legjobb TN+Film panel.
Hát kompromisszum van, lásd fless baklövését...
Röviden: sohasem lehet tökéletes.
Néhány napon belül fogok vásárolni a TN+Filmes paneles TFT-t (ViewSonic biztos lesz, tökmindegy melyik típus, majdnem egyformák). Mert ez a leggyorsabb válaszidejű, jó döntés, hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy van-e alapértelmezési állító gomb vagy opció (auto-default stb.) a monitorodon. Egy kicsit körülnéztem a tulajdonságát is, mert az fontos, hogyha TN+Film-es a panel típus, akkor ditherel vagyis 18 biten összekeveri (FRC: ''Abbreviation of ''Frame Rate Control''; one of the technologies for interpolating grey-scale by changing the luminance of the pixel(s) for each frame.''-Racecam fórumtárs), nézd meg hogy nem véletlenül a gyárilag megadott színhőmérsékleten van ''ülve''? 6500k-tól nem vibrálhatná (ViewSonic VP912s-nál is zavaró villódzás, ha 5000k melegebbre állítottam be), sajnos ez a TN+Film betegsége, azaz nem igazi 16 millió szín. 
Hát kompromisszum van, lásd fless baklövését...