- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne vidd szervízbe, lehet hogy elbabráltad a beállítást.
Nem tudom, hogy van-e alapértelmezési állító gomb vagy opció (auto-default stb.) a monitorodon. Egy kicsit körülnéztem a tulajdonságát is, mert az fontos, hogyha TN+Film-es a panel típus, akkor ditherel vagyis 18 biten összekeveri (FRC: ''Abbreviation of ''Frame Rate Control''; one of the technologies for interpolating grey-scale by changing the luminance of the pixel(s) for each frame.''-Racecam fórumtárs), nézd meg hogy nem véletlenül a gyárilag megadott színhőmérsékleten van ''ülve''? 6500k-tól nem vibrálhatná (ViewSonic VP912s-nál is zavaró villódzás, ha 5000k melegebbre állítottam be), sajnos ez a TN+Film betegsége, azaz nem igazi 16 millió szín.
Persze játékhoz ez a verhetetlen legjobb TN+Film panel.Hát kompromisszum van, lásd fless baklövését...
Röviden: sohasem lehet tökéletes.
Néhány napon belül fogok vásárolni a TN+Filmes paneles TFT-t (ViewSonic biztos lesz, tökmindegy melyik típus, majdnem egyformák). Mert ez a leggyorsabb válaszidejű, jó döntés, hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest