Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bolic

támogató

válasz El-Greco #10 üzenetére

Ne vidd szervízbe, lehet hogy elbabráltad a beállítást. :) Nem tudom, hogy van-e alapértelmezési állító gomb vagy opció (auto-default stb.) a monitorodon. Egy kicsit körülnéztem a tulajdonságát is, mert az fontos, hogyha TN+Film-es a panel típus, akkor ditherel vagyis 18 biten összekeveri (FRC: ''Abbreviation of ''Frame Rate Control''; one of the technologies for interpolating grey-scale by changing the luminance of the pixel(s) for each frame.''-Racecam fórumtárs), nézd meg hogy nem véletlenül a gyárilag megadott színhőmérsékleten van ''ülve''? 6500k-tól nem vibrálhatná (ViewSonic VP912s-nál is zavaró villódzás, ha 5000k melegebbre állítottam be), sajnos ez a TN+Film betegsége, azaz nem igazi 16 millió szín. :(

Persze játékhoz ez a verhetetlen legjobb TN+Film panel. :B Hát kompromisszum van, lásd fless baklövését...

Röviden: sohasem lehet tökéletes. :))

Néhány napon belül fogok vásárolni a TN+Filmes paneles TFT-t (ViewSonic biztos lesz, tökmindegy melyik típus, majdnem egyformák). Mert ez a leggyorsabb válaszidejű, jó döntés, hát ez van. :U

Új hozzászólás Aktív témák