- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- LED / LCD TV topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne vidd szervízbe, lehet hogy elbabráltad a beállítást.
Nem tudom, hogy van-e alapértelmezési állító gomb vagy opció (auto-default stb.) a monitorodon. Egy kicsit körülnéztem a tulajdonságát is, mert az fontos, hogyha TN+Film-es a panel típus, akkor ditherel vagyis 18 biten összekeveri (FRC: ''Abbreviation of ''Frame Rate Control''; one of the technologies for interpolating grey-scale by changing the luminance of the pixel(s) for each frame.''-Racecam fórumtárs), nézd meg hogy nem véletlenül a gyárilag megadott színhőmérsékleten van ''ülve''? 6500k-tól nem vibrálhatná (ViewSonic VP912s-nál is zavaró villódzás, ha 5000k melegebbre állítottam be), sajnos ez a TN+Film betegsége, azaz nem igazi 16 millió szín. 
Persze játékhoz ez a verhetetlen legjobb TN+Film panel.
Hát kompromisszum van, lásd fless baklövését...
Röviden: sohasem lehet tökéletes.
Néhány napon belül fogok vásárolni a TN+Filmes paneles TFT-t (ViewSonic biztos lesz, tökmindegy melyik típus, majdnem egyformák). Mert ez a leggyorsabb válaszidejű, jó döntés, hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem tudom, hogy van-e alapértelmezési állító gomb vagy opció (auto-default stb.) a monitorodon. Egy kicsit körülnéztem a tulajdonságát is, mert az fontos, hogyha TN+Film-es a panel típus, akkor ditherel vagyis 18 biten összekeveri (FRC: ''Abbreviation of ''Frame Rate Control''; one of the technologies for interpolating grey-scale by changing the luminance of the pixel(s) for each frame.''-Racecam fórumtárs), nézd meg hogy nem véletlenül a gyárilag megadott színhőmérsékleten van ''ülve''? 6500k-tól nem vibrálhatná (ViewSonic VP912s-nál is zavaró villódzás, ha 5000k melegebbre állítottam be), sajnos ez a TN+Film betegsége, azaz nem igazi 16 millió szín. 
Hát kompromisszum van, lásd fless baklövését...