- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz FoxiestFox #9 üzenetére
Ahh, mennyit szívtam vele, aztán elengedtem, el is adtam a hangkártyát
-
Lacccca87
addikt
válasz FoxiestFox #5 üzenetére
Igen, értem így mit szeretnél Sajnos az Aurealt nem volt szerencsém kipróbálni anno, de nekem már az EAX is hatalmas élményt adott ott ahol normálisan megcsinálták, és tényleg jó lenne ha erre is fordítanának figyelmet a jövő játékaiban majd.
-
Lacccca87
addikt
válasz FoxiestFox #1 üzenetére
Arra gondolsz hogy különböző felületeket különböző képpen pattannak a hangok és más-más hangzást nyújt?
Anno a SB AUDIGY-nek volt olyat teszt programja amiben tudtál egy pöttyöt egy több termes pályán tudtad szabadon mozgatni és ez alapján keveredtek a különböző termek hangjai.Egyébként ha jól emlékszem az AMD -nek van ilyen SDK-ja,csak ugye nem igazán akarják a GPU erőforrásait lekötni erre a fejlesztők. De lehet a Steam SDK-ja is erre épült (mondjuk ebben nem vagyok biztos de mintha rémlene valami).
Anno milyen jó is volt CMR 2005-el tolni az Audigy 2 hangkarival, ott élmény volt ez a fajta effekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar
- Magnat Betasub 30A eladó
- Wharfedale pacific evo 40 (pár) + 30 (pár) + center eladó
- Új HP Elitebook 840 G11 - Ultra 5 135U, 512 GB SSD, 16GB, Graphics, Win11 Pro 4G Modem és SZámla
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!